semoga panjang umur


15 Januari 2010 (Jumaat)
utk bapak mertuaku

" Selamat Ulang Tahun ke-64 "
Shamsudin B. Ismail

kami ber2 mendoakan agar bapak diberi kesihatan yang baik
& dipanjangkan umur & bahagia bersama keluarga hendaknya
...amin...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

update & pregnancy progress

salam 1 Malaysia utk semua
lame x update blog semenjak thn 2010 ini, ade yg dh lupe aku kut...he..he...
skrg ni pun malas nye belebih dari rajin
x tau lah nape mungkin pembawakan budak kut....
hubby kate malas2 tu komfom anak lelaki..he..he...
ye lah tu sayang...

skrg ni pun aku x lalu nak mkn nasi, nak tengok beras pun x leh
lebih suke mkn yg sup2 mcm meehonn sup tu ok lah
ini pun dah 2 ari mkn luar & kedai yg same order benda same
aku pun x tau lah kalo yg ambik oder tu perasan ke x
bagi aku lantaklah...

skrg ni loya2 makin kerap, kalo dulu pg2 je
tapi skrg pg, t/hari, ptg & mlm
aku lebih suke diam je dr becakap
hubby pun paham lah tu kalo aku diam x megomel
katenye muntah kan je lah x yah tahan2
emmm...ye p loya2 je x de lah smpi nak muntah
aku lebih suke mkn gula2 kalo rase loya
tapi bila pikir blk dtg lak penyakit kencing manis bab byk mkn gula2
mama ade ckp mkn krismis elok utk kesihatan baby sekali
itu lah dr ari tu nak beli, x beli2 jugak
kurma pun aku amalkan 7 biji sehari sekali
rase badan ni betenaga, x de lah letih je...

syukur alhamdullilah
aku x delah alahan yg teruk2 mcm segelintir ibu yg peknen
smpi msk hospital, itulah die cabaran & dugaan utk jd ibu kan?
syukur sangat2...
harap segalanye bejalan ngan lancar...
insyallah....amin...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Selamat tahun baru 2010





KATE FIESYAH:
*ape azam anda? :) ...*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Jumaat, 15 Januari 2010

semoga panjang umur

Dicatat oleh FIESYAH di 8:12 PG

15 Januari 2010 (Jumaat)
utk bapak mertuaku

" Selamat Ulang Tahun ke-64 "
Shamsudin B. Ismail

kami ber2 mendoakan agar bapak diberi kesihatan yang baik
& dipanjangkan umur & bahagia bersama keluarga hendaknya
...amin...

Rabu, 13 Januari 2010

update & pregnancy progress

Dicatat oleh FIESYAH di 9:03 PG
salam 1 Malaysia utk semua
lame x update blog semenjak thn 2010 ini, ade yg dh lupe aku kut...he..he...
skrg ni pun malas nye belebih dari rajin
x tau lah nape mungkin pembawakan budak kut....
hubby kate malas2 tu komfom anak lelaki..he..he...
ye lah tu sayang...

skrg ni pun aku x lalu nak mkn nasi, nak tengok beras pun x leh
lebih suke mkn yg sup2 mcm meehonn sup tu ok lah
ini pun dah 2 ari mkn luar & kedai yg same order benda same
aku pun x tau lah kalo yg ambik oder tu perasan ke x
bagi aku lantaklah...

skrg ni loya2 makin kerap, kalo dulu pg2 je
tapi skrg pg, t/hari, ptg & mlm
aku lebih suke diam je dr becakap
hubby pun paham lah tu kalo aku diam x megomel
katenye muntah kan je lah x yah tahan2
emmm...ye p loya2 je x de lah smpi nak muntah
aku lebih suke mkn gula2 kalo rase loya
tapi bila pikir blk dtg lak penyakit kencing manis bab byk mkn gula2
mama ade ckp mkn krismis elok utk kesihatan baby sekali
itu lah dr ari tu nak beli, x beli2 jugak
kurma pun aku amalkan 7 biji sehari sekali
rase badan ni betenaga, x de lah letih je...

syukur alhamdullilah
aku x delah alahan yg teruk2 mcm segelintir ibu yg peknen
smpi msk hospital, itulah die cabaran & dugaan utk jd ibu kan?
syukur sangat2...
harap segalanye bejalan ngan lancar...
insyallah....amin...

Jumaat, 1 Januari 2010

Selamat tahun baru 2010

Dicatat oleh FIESYAH di 8:30 PG




KATE FIESYAH:
*ape azam anda? :) ...*