doaku untuk seseorang


doa aku untuk seseorang
semoga sabar & tabah meharungi dugaan hidup ini
jangan putus asa
sesungguhnye segala dugaan itu ada hikmahnye....

yuyu(aku) hanya mampu mendoakan apa yg terbaik
keputusan ditangan kalian...





NOTA: :(

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

KOnvo PUO IPOH

ari khamis lepas aku & hubby cuti
kami semua pegi konvo Politeknik Ungku Omar IPOH
adik aku, aimu konvo setelah 2 tahun belajar dkt ctu dlm
bidang akauntasi (perdagangan)
syukur alhamdulilah....

pg tu, ikutkan plan nak kuar umah pkl 4.00am
tapi bgn pkl 4.00am mcm ne? hee...he...
so, pg2 itu jugak aku tetinggal lak seluar jin hubby kat umah TKP
mahu senyap je aku, pagi tu...takut kene mare...wahhkaaaa...
nasib lah mood hubby baik...he..he...cayang hubby....huuu..huuuu...
so dr umah 5.30am smpi betul pkl 8.10am pas tolak tambah sesat kat sane

time smpi tu acara x bejalan g, p x sempat ar nak jumpe aimu
bab die dah msk dewan dulu, x pe ar...
acara pun abis pkl 12.30t/hari...
naik gantuk lak aku dlm tu...padahal cume 200 org je students dlm bidang tu...
rase mase tu lmbt je bejalan, perut pun dah bebunyi lapor benor...

kuar je dewan terus beli bunge utk aimu
nak hubby beli x mau punye...
so begambar lah kami 1 family
lagi pun baju jubah tu nak kene antar blk sblm pkl 2.00pm...
mak ai x puas rase sekejap tu...
p bagus gak x payah nak basuh ye x...

kami 1 family....



NOTA: 1 ari bejalan rase penat sungguh...sampai umah pkl 7.30pm...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

diri aku :)

dah lame aku x update pasal diri & baby...
skrg...alhamdulillah dah msk 5 bln...
rase segan pun ade nak cite pasal diri ni skrg ngan muke bam2 nye...he....he...
p ape aku kisah, muke bam2 hubby cayang ko...wahhhh!!!!


lihatlah wajahku tanpa mekap & bam2...

rabu lepas g chek gula, pas 2 jam minum glukos 6.3...ok lah x delah saspek kencing manis
tapi, bp aku je lah masih same 150/80...huuu...huuuu...peringkat berjaga2 lah aku ni...
ini lah org kate dugaan peknen...harap2 sume ok hendaknye..

skrg ni aku masih lagi pki bj kurung pegi keje...
ramai lak member2 kat opis, suruh pki baju peknen...
x sabo katenye nak tengok aku pki bj peknen..he...he...
ada yg kate perut aku x nampak mcm org peknen...
hooo...hooo...orgnye comel mane nak nmpk kut...
x kisah lah yg tau aku terase isi dlmnye...

perutku kini...
rase2 baby ape?

baby pun dah mula gerak2...
mlm2 aktif lah sngt2...
smpi x leh tido, aku x leh tido kacau je lah hubby...huuu..huuu
x de cite, citelah ape yg jd kat opis smpi terlelap
skrg ni kaki kerap cream semenjak blk dari BTN...
huuuuuuu...huuuuuuu...sakit gile kalo nak ingat...

keadaan bentuk tubuhku skrg...

kene pikir pas ni nak kurus...
ok lah can cincau.....



NOTA: 8 ari bln ni konvo adik kat ipoh...huuu...huuu...kene cuti g...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Isnin, 19 April 2010

doaku untuk seseorang

Dicatat oleh FIESYAH di 9:57 PG

doa aku untuk seseorang
semoga sabar & tabah meharungi dugaan hidup ini
jangan putus asa
sesungguhnye segala dugaan itu ada hikmahnye....

yuyu(aku) hanya mampu mendoakan apa yg terbaik
keputusan ditangan kalian...





NOTA: :(

Khamis, 15 April 2010

KOnvo PUO IPOH

Dicatat oleh FIESYAH di 3:25 PTG
ari khamis lepas aku & hubby cuti
kami semua pegi konvo Politeknik Ungku Omar IPOH
adik aku, aimu konvo setelah 2 tahun belajar dkt ctu dlm
bidang akauntasi (perdagangan)
syukur alhamdulilah....

pg tu, ikutkan plan nak kuar umah pkl 4.00am
tapi bgn pkl 4.00am mcm ne? hee...he...
so, pg2 itu jugak aku tetinggal lak seluar jin hubby kat umah TKP
mahu senyap je aku, pagi tu...takut kene mare...wahhkaaaa...
nasib lah mood hubby baik...he..he...cayang hubby....huuu..huuuu...
so dr umah 5.30am smpi betul pkl 8.10am pas tolak tambah sesat kat sane

time smpi tu acara x bejalan g, p x sempat ar nak jumpe aimu
bab die dah msk dewan dulu, x pe ar...
acara pun abis pkl 12.30t/hari...
naik gantuk lak aku dlm tu...padahal cume 200 org je students dlm bidang tu...
rase mase tu lmbt je bejalan, perut pun dah bebunyi lapor benor...

kuar je dewan terus beli bunge utk aimu
nak hubby beli x mau punye...
so begambar lah kami 1 family
lagi pun baju jubah tu nak kene antar blk sblm pkl 2.00pm...
mak ai x puas rase sekejap tu...
p bagus gak x payah nak basuh ye x...

kami 1 family....



NOTA: 1 ari bejalan rase penat sungguh...sampai umah pkl 7.30pm...

Jumaat, 2 April 2010

diri aku :)

Dicatat oleh FIESYAH di 4:10 PTG
dah lame aku x update pasal diri & baby...
skrg...alhamdulillah dah msk 5 bln...
rase segan pun ade nak cite pasal diri ni skrg ngan muke bam2 nye...he....he...
p ape aku kisah, muke bam2 hubby cayang ko...wahhhh!!!!


lihatlah wajahku tanpa mekap & bam2...

rabu lepas g chek gula, pas 2 jam minum glukos 6.3...ok lah x delah saspek kencing manis
tapi, bp aku je lah masih same 150/80...huuu...huuuu...peringkat berjaga2 lah aku ni...
ini lah org kate dugaan peknen...harap2 sume ok hendaknye..

skrg ni aku masih lagi pki bj kurung pegi keje...
ramai lak member2 kat opis, suruh pki baju peknen...
x sabo katenye nak tengok aku pki bj peknen..he...he...
ada yg kate perut aku x nampak mcm org peknen...
hooo...hooo...orgnye comel mane nak nmpk kut...
x kisah lah yg tau aku terase isi dlmnye...

perutku kini...
rase2 baby ape?

baby pun dah mula gerak2...
mlm2 aktif lah sngt2...
smpi x leh tido, aku x leh tido kacau je lah hubby...huuu..huuu
x de cite, citelah ape yg jd kat opis smpi terlelap
skrg ni kaki kerap cream semenjak blk dari BTN...
huuuuuuu...huuuuuuu...sakit gile kalo nak ingat...

keadaan bentuk tubuhku skrg...

kene pikir pas ni nak kurus...
ok lah can cincau.....



NOTA: 8 ari bln ni konvo adik kat ipoh...huuu...huuu...kene cuti g...