KOnvo PUO IPOH

ari khamis lepas aku & hubby cuti
kami semua pegi konvo Politeknik Ungku Omar IPOH
adik aku, aimu konvo setelah 2 tahun belajar dkt ctu dlm
bidang akauntasi (perdagangan)
syukur alhamdulilah....

pg tu, ikutkan plan nak kuar umah pkl 4.00am
tapi bgn pkl 4.00am mcm ne? hee...he...
so, pg2 itu jugak aku tetinggal lak seluar jin hubby kat umah TKP
mahu senyap je aku, pagi tu...takut kene mare...wahhkaaaa...
nasib lah mood hubby baik...he..he...cayang hubby....huuu..huuuu...
so dr umah 5.30am smpi betul pkl 8.10am pas tolak tambah sesat kat sane

time smpi tu acara x bejalan g, p x sempat ar nak jumpe aimu
bab die dah msk dewan dulu, x pe ar...
acara pun abis pkl 12.30t/hari...
naik gantuk lak aku dlm tu...padahal cume 200 org je students dlm bidang tu...
rase mase tu lmbt je bejalan, perut pun dah bebunyi lapor benor...

kuar je dewan terus beli bunge utk aimu
nak hubby beli x mau punye...
so begambar lah kami 1 family
lagi pun baju jubah tu nak kene antar blk sblm pkl 2.00pm...
mak ai x puas rase sekejap tu...
p bagus gak x payah nak basuh ye x...

kami 1 family....



NOTA: 1 ari bejalan rase penat sungguh...sampai umah pkl 7.30pm...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Khamis, 15 April 2010

KOnvo PUO IPOH

Dicatat oleh FIESYAH di 3:25 PTG
ari khamis lepas aku & hubby cuti
kami semua pegi konvo Politeknik Ungku Omar IPOH
adik aku, aimu konvo setelah 2 tahun belajar dkt ctu dlm
bidang akauntasi (perdagangan)
syukur alhamdulilah....

pg tu, ikutkan plan nak kuar umah pkl 4.00am
tapi bgn pkl 4.00am mcm ne? hee...he...
so, pg2 itu jugak aku tetinggal lak seluar jin hubby kat umah TKP
mahu senyap je aku, pagi tu...takut kene mare...wahhkaaaa...
nasib lah mood hubby baik...he..he...cayang hubby....huuu..huuuu...
so dr umah 5.30am smpi betul pkl 8.10am pas tolak tambah sesat kat sane

time smpi tu acara x bejalan g, p x sempat ar nak jumpe aimu
bab die dah msk dewan dulu, x pe ar...
acara pun abis pkl 12.30t/hari...
naik gantuk lak aku dlm tu...padahal cume 200 org je students dlm bidang tu...
rase mase tu lmbt je bejalan, perut pun dah bebunyi lapor benor...

kuar je dewan terus beli bunge utk aimu
nak hubby beli x mau punye...
so begambar lah kami 1 family
lagi pun baju jubah tu nak kene antar blk sblm pkl 2.00pm...
mak ai x puas rase sekejap tu...
p bagus gak x payah nak basuh ye x...

kami 1 family....



NOTA: 1 ari bejalan rase penat sungguh...sampai umah pkl 7.30pm...