Kenduri Saudara

ahad lepas g kenduri kawen, saudare hubby kat mambau n9...
ni kali ke-2 aku g cni utk hadiri kenduri kawen yg last time 1 minggu pas aku kawen....emm...emmmm...darah manis g tu...he..he...

aku x delah nak kenal sngt sape yg kawen
dah bapak & mak ajak aku & hubby on je...
kami g 2 kete, ngan anak buah hubby...


pelamin yg indah...jelous sungguh lah aku ngan desingn pelamin skrg lawo2...
tema merah...

pas g kenduri, ronda2 bandar seremban
bapak kate nak g shopping
p last2...shopping kat billion semenyih je...he...he...
dah sesat ke mane hubby bwk aku pun x tau...

blk tu ikut highway lekas...memang lekas pun smpi kajang...
tol pun ok cume rm 2.10 je...bebaloi sungguh...pas ni ikut lekas je lah dah tau...



Nota: ahad lepas panas sungguh, mandi pun x jln....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Birthday Boy

haaa....haaa...
birthday boy benarnye 22 Mac 2010 lepas
p time tu x gaji lagi...
masing2 ngak duk membengkok tunggu gaji Khamis lepas...
hubby pun janji lah ngan budak sorang ni...
cian lak tengok muke monyok mencuke....he...he...

so, sabtu lepas kitaorg pun wat lah mkn2...
beli lah kek, kfc skali...mama cume msk meehon sahaja
x buat besar2 pun, kecil2 je tuk kami sekeluarga...
nak hiburkan hati si kecik tu je...


blueberry kek...
sodappp...hingga menjilat jari...

muke birthday boy...
malu2 kucing gitu...
badan pun dah besor mcm aku...he...he...

ape pun..
SELAMAT HARI LAHIR
MUHAMMAD SYAWAL ABAS
KE- 15 TAHUN...

GOOD LUCK YOUR EXAM PMR....
:)





NOTA: 2 bln nak tunggu gaji kali ini, p itu lah tiap kali nak byr itu & ini ada saje yg x kene...sabor je lah...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

SELAMAT PENGANTIN BARU...

ari ni aku lapang ckit bab bos x de...he..he...
ngan keadaan aku dah kureng ckit malesnye...

aku benarnye nak ucapkan selamat pengantin baru pade 2 org ni
petame member aku time from 6
tq2 sudi jemput aku...ye aina...
ialah time aku kawen ko lah org petame yg dtg...
x kan aku x dtg ye..x...
Majlis nikah pade 26 Februari 2010
dan Majlis Bersanding pade 27 Februari 2010...
belah lelaki esoknye...p aku x ingat lak org mane...p x lari area Kajang jugak...

tema warna oren...
i like.....


yg ke-2
kakak iparku...Fasihah yg selamat diijabkabulkan pade 06 Mac 2010
majis bersanding esoknye pade 07 Mac 2010...
aku x ambik banyak gambo bab belah paginye kesihatan aku x mengizinkan...
ini pun pas rehat dari segala aktiviti diluar sane...


sempoooiiiii......



NOTA: Selamat Pengantin Baru, semoga tabah & sabar tempuhi alam rumah tangga...aminnn...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

BTN


esok aku akan g kursus
Biro Tatanegara
dari 11/03/2010 - 15/03/2010
di Kem Warisan Arca (KIWA), Sepang, Selangor



NOTA: banyak cite aku nak update p byk keje aku nak settelkan tunggulah aku blk dari BTN, doakan aku slmt pegi & pulang...."pade babah x mau nangis2 ek...mama g 5 ari je..."

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

semoga cepat sembuh :)

entry kali ini aku nak bagi tahu korang yg mak hubby telah admit di
Hospital KPMC, Kajang pada selasa lepas...
disebabkan demam panas & kencing manis
doktor kate saspek denggi juga...

ape pun kami ber2 & anak2 yg lain mendoakan mak sembuh hendaknya...


pada Dhani yg bum2 tu SELAMAT ULANG TAHUN yg 1
pada 02 Mac 2010...besar dah die...



nota: mungkin mak risau majlis kahwin ahad ni, x perlu risau ape2 mak anak2 lain ada yg boleh membantu...pe yg pasti cepat2 sembuh & ceria seperti selalu...pade mama juga jage kesihatan ok...love u mum....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Hye!!!!

Salam sayang semua
rasenye dah sebulan 1/2 aku x up date blog
semenjak dah jadi mak buyung ni
malas nye lebih

dah besarang nampaknye blog aku ni
blogger lain dah kedepan aku masih di belakang...he..he...
x pe biar pun aku dibelakang tapi aku masih megikuti perkembangan blogger2 ye
p tu lah nak tinggalkan kesan pun x mau....
sabor je lah...

insyallah cikit2 aku akan update mulai ari ini
tapi..... Pc aku rosak lak plak ni pun pakai member punye, sebab bercuti
kat umah hubby lagi lah dah gile ngan facebooknye...
x pe megalah lah...

eemmmmmm....
ini aje utk kali ni
ikut ati banyak benda nak kongsi ngan korang sume
plan2 lah ye...
ok...bye2...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Selasa, 30 Mac 2010

Kenduri Saudara

Dicatat oleh FIESYAH di 1:41 PTG
ahad lepas g kenduri kawen, saudare hubby kat mambau n9...
ni kali ke-2 aku g cni utk hadiri kenduri kawen yg last time 1 minggu pas aku kawen....emm...emmmm...darah manis g tu...he..he...

aku x delah nak kenal sngt sape yg kawen
dah bapak & mak ajak aku & hubby on je...
kami g 2 kete, ngan anak buah hubby...


pelamin yg indah...jelous sungguh lah aku ngan desingn pelamin skrg lawo2...
tema merah...

pas g kenduri, ronda2 bandar seremban
bapak kate nak g shopping
p last2...shopping kat billion semenyih je...he...he...
dah sesat ke mane hubby bwk aku pun x tau...

blk tu ikut highway lekas...memang lekas pun smpi kajang...
tol pun ok cume rm 2.10 je...bebaloi sungguh...pas ni ikut lekas je lah dah tau...



Nota: ahad lepas panas sungguh, mandi pun x jln....

Isnin, 29 Mac 2010

Birthday Boy

Dicatat oleh FIESYAH di 11:21 PG
haaa....haaa...
birthday boy benarnye 22 Mac 2010 lepas
p time tu x gaji lagi...
masing2 ngak duk membengkok tunggu gaji Khamis lepas...
hubby pun janji lah ngan budak sorang ni...
cian lak tengok muke monyok mencuke....he...he...

so, sabtu lepas kitaorg pun wat lah mkn2...
beli lah kek, kfc skali...mama cume msk meehon sahaja
x buat besar2 pun, kecil2 je tuk kami sekeluarga...
nak hiburkan hati si kecik tu je...


blueberry kek...
sodappp...hingga menjilat jari...

muke birthday boy...
malu2 kucing gitu...
badan pun dah besor mcm aku...he...he...

ape pun..
SELAMAT HARI LAHIR
MUHAMMAD SYAWAL ABAS
KE- 15 TAHUN...

GOOD LUCK YOUR EXAM PMR....
:)





NOTA: 2 bln nak tunggu gaji kali ini, p itu lah tiap kali nak byr itu & ini ada saje yg x kene...sabor je lah...

Isnin, 22 Mac 2010

SELAMAT PENGANTIN BARU...

Dicatat oleh FIESYAH di 11:34 PG
ari ni aku lapang ckit bab bos x de...he..he...
ngan keadaan aku dah kureng ckit malesnye...

aku benarnye nak ucapkan selamat pengantin baru pade 2 org ni
petame member aku time from 6
tq2 sudi jemput aku...ye aina...
ialah time aku kawen ko lah org petame yg dtg...
x kan aku x dtg ye..x...
Majlis nikah pade 26 Februari 2010
dan Majlis Bersanding pade 27 Februari 2010...
belah lelaki esoknye...p aku x ingat lak org mane...p x lari area Kajang jugak...

tema warna oren...
i like.....


yg ke-2
kakak iparku...Fasihah yg selamat diijabkabulkan pade 06 Mac 2010
majis bersanding esoknye pade 07 Mac 2010...
aku x ambik banyak gambo bab belah paginye kesihatan aku x mengizinkan...
ini pun pas rehat dari segala aktiviti diluar sane...


sempoooiiiii......



NOTA: Selamat Pengantin Baru, semoga tabah & sabar tempuhi alam rumah tangga...aminnn...

Rabu, 10 Mac 2010

BTN

Dicatat oleh FIESYAH di 2:27 PTG

esok aku akan g kursus
Biro Tatanegara
dari 11/03/2010 - 15/03/2010
di Kem Warisan Arca (KIWA), Sepang, Selangor



NOTA: banyak cite aku nak update p byk keje aku nak settelkan tunggulah aku blk dari BTN, doakan aku slmt pegi & pulang...."pade babah x mau nangis2 ek...mama g 5 ari je..."

Khamis, 4 Mac 2010

semoga cepat sembuh :)

Dicatat oleh FIESYAH di 10:41 PG
entry kali ini aku nak bagi tahu korang yg mak hubby telah admit di
Hospital KPMC, Kajang pada selasa lepas...
disebabkan demam panas & kencing manis
doktor kate saspek denggi juga...

ape pun kami ber2 & anak2 yg lain mendoakan mak sembuh hendaknya...


pada Dhani yg bum2 tu SELAMAT ULANG TAHUN yg 1
pada 02 Mac 2010...besar dah die...



nota: mungkin mak risau majlis kahwin ahad ni, x perlu risau ape2 mak anak2 lain ada yg boleh membantu...pe yg pasti cepat2 sembuh & ceria seperti selalu...pade mama juga jage kesihatan ok...love u mum....

Selasa, 2 Mac 2010

Hye!!!!

Dicatat oleh FIESYAH di 8:31 PG
Salam sayang semua
rasenye dah sebulan 1/2 aku x up date blog
semenjak dah jadi mak buyung ni
malas nye lebih

dah besarang nampaknye blog aku ni
blogger lain dah kedepan aku masih di belakang...he..he...
x pe biar pun aku dibelakang tapi aku masih megikuti perkembangan blogger2 ye
p tu lah nak tinggalkan kesan pun x mau....
sabor je lah...

insyallah cikit2 aku akan update mulai ari ini
tapi..... Pc aku rosak lak plak ni pun pakai member punye, sebab bercuti
kat umah hubby lagi lah dah gile ngan facebooknye...
x pe megalah lah...

eemmmmmm....
ini aje utk kali ni
ikut ati banyak benda nak kongsi ngan korang sume
plan2 lah ye...
ok...bye2...