Hye!!!!

Salam sayang semua
rasenye dah sebulan 1/2 aku x up date blog
semenjak dah jadi mak buyung ni
malas nye lebih

dah besarang nampaknye blog aku ni
blogger lain dah kedepan aku masih di belakang...he..he...
x pe biar pun aku dibelakang tapi aku masih megikuti perkembangan blogger2 ye
p tu lah nak tinggalkan kesan pun x mau....
sabor je lah...

insyallah cikit2 aku akan update mulai ari ini
tapi..... Pc aku rosak lak plak ni pun pakai member punye, sebab bercuti
kat umah hubby lagi lah dah gile ngan facebooknye...
x pe megalah lah...

eemmmmmm....
ini aje utk kali ni
ikut ati banyak benda nak kongsi ngan korang sume
plan2 lah ye...
ok...bye2...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Selasa, 2 Mac 2010

Hye!!!!

Dicatat oleh FIESYAH di 8:31 PG
Salam sayang semua
rasenye dah sebulan 1/2 aku x up date blog
semenjak dah jadi mak buyung ni
malas nye lebih

dah besarang nampaknye blog aku ni
blogger lain dah kedepan aku masih di belakang...he..he...
x pe biar pun aku dibelakang tapi aku masih megikuti perkembangan blogger2 ye
p tu lah nak tinggalkan kesan pun x mau....
sabor je lah...

insyallah cikit2 aku akan update mulai ari ini
tapi..... Pc aku rosak lak plak ni pun pakai member punye, sebab bercuti
kat umah hubby lagi lah dah gile ngan facebooknye...
x pe megalah lah...

eemmmmmm....
ini aje utk kali ni
ikut ati banyak benda nak kongsi ngan korang sume
plan2 lah ye...
ok...bye2...