Juara 2011 - Lintas Hormat Ulang Thn ke 5 MBPJ

19 Jun 2011...
MBPJ menang lagi utk kali ke-3 sempena ulang tahun ke-5 PJ menjadi Bandaraya...
Tahniah...

Tahun ini aku bwk Warid ke sana, bkn main seronoknye die sampai teberak2...heeehee...
tahun depan kalo anak dah 2, tak tahu lah tengok mcm mane ye...blk umah dalm pkl 3.00 pagi siap beli nasi bungkus...lapor benor...wlw pun kat sane dah mkn...

ape pun korang layan lah yuotube ni ye...
bye2....



dari kami be2...tahniah sayang, tahniah baba...
tahniah pada semuanya....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Wedding Card Photoshoot

jadi rupanya diorg bedua ni nak kahwin...heeheee...
maaf lah ye kalo ada yg terasa @ kate aku ni terlampau kurang ajar...tapi bagi aku semenjak peristiwa diorg bedua ni aku dah naik meyampah...tak habis2 si pompuannye lah, si lelaki ni lah...

ape pun tahniah lah ye...harap2 perkahwinan ini akan kekal hingga akhir hayat...

korang mesti tahu siapa
lihat lah ini

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v



lebih lanjut baca sini


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Cerita kami

sepanjang 3 bulan ni mcm2 cerita kami sekeluarga, perkembangan Warid yg makin membesar & perangai cerdik die, buatkan kami terasa dunia ni pantas...bulan depan Warid dah 1 tahun...rasenye baru smlm melahirkan Warid..tup2 dah besar anak bujang mama ni ye....

Sebelum itu, aku maklumkan pada kalian semua Warid akan menjadi abang...he...heee...tak diseganjakan...huuuhuuuu...skrg ni dah msk 5 bln...itulah perkembangan mama Warid yg kini makin kembang kembali...heehee...

so sweet picture

Hubby skrg sibuk kembali dengan aktiviti kawadnye yg akan berlansung pada 19 Jun 2011, ahad ini...pagi, ptg, & mlm kawad, minggu ni minggu akhir untuk latihan...harap2 ada lah rezeki utk menang ye...bebaloi lah jugak....ape pun cayoik2...

perkembangan Warid! nantilah ye, jam pun dah menunjukkan hampir pkl 5, ari ni nak blk awal, penat lah kalo jem2 ni, boleh gantuk dibuatnye...

ape pun bye2...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Ingin Kembali...

salam ukhuwah...
lamenye aku tak update blog dah msk 3 bln...
terasa hati nak kembali, tapi secara plan2 ye...selalu ikuti perkembangan member2 lain, tapi tak tinggalkan jejak pun...keadaan sekarang tak mengizinkan...sibuk dari segala segi...

ape pun pada member2, salam kembali pada diriku..huuhuuu
emmmmmmmmmm...
idea pun tak ada nak tulis, rase dah kaku pulak, padahal tiap hari menaip...
tak pelah, aku minta izin undur diri dulu...& nantikan cerita2 terkini Family FIESYAH...
can cin cau.....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Rabu, 29 Jun 2011

Juara 2011 - Lintas Hormat Ulang Thn ke 5 MBPJ

Dicatat oleh FIESYAH di 1:39 PTG
19 Jun 2011...
MBPJ menang lagi utk kali ke-3 sempena ulang tahun ke-5 PJ menjadi Bandaraya...
Tahniah...

Tahun ini aku bwk Warid ke sana, bkn main seronoknye die sampai teberak2...heeehee...
tahun depan kalo anak dah 2, tak tahu lah tengok mcm mane ye...blk umah dalm pkl 3.00 pagi siap beli nasi bungkus...lapor benor...wlw pun kat sane dah mkn...

ape pun korang layan lah yuotube ni ye...
bye2....



dari kami be2...tahniah sayang, tahniah baba...
tahniah pada semuanya....

Khamis, 23 Jun 2011

Wedding Card Photoshoot

Dicatat oleh FIESYAH di 1:39 PTG
jadi rupanya diorg bedua ni nak kahwin...heeheee...
maaf lah ye kalo ada yg terasa @ kate aku ni terlampau kurang ajar...tapi bagi aku semenjak peristiwa diorg bedua ni aku dah naik meyampah...tak habis2 si pompuannye lah, si lelaki ni lah...

ape pun tahniah lah ye...harap2 perkahwinan ini akan kekal hingga akhir hayat...

korang mesti tahu siapa
lihat lah ini

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v



lebih lanjut baca sini


Rabu, 15 Jun 2011

Cerita kami

Dicatat oleh FIESYAH di 3:15 PTG
sepanjang 3 bulan ni mcm2 cerita kami sekeluarga, perkembangan Warid yg makin membesar & perangai cerdik die, buatkan kami terasa dunia ni pantas...bulan depan Warid dah 1 tahun...rasenye baru smlm melahirkan Warid..tup2 dah besar anak bujang mama ni ye....

Sebelum itu, aku maklumkan pada kalian semua Warid akan menjadi abang...he...heee...tak diseganjakan...huuuhuuuu...skrg ni dah msk 5 bln...itulah perkembangan mama Warid yg kini makin kembang kembali...heehee...

so sweet picture

Hubby skrg sibuk kembali dengan aktiviti kawadnye yg akan berlansung pada 19 Jun 2011, ahad ini...pagi, ptg, & mlm kawad, minggu ni minggu akhir untuk latihan...harap2 ada lah rezeki utk menang ye...bebaloi lah jugak....ape pun cayoik2...

perkembangan Warid! nantilah ye, jam pun dah menunjukkan hampir pkl 5, ari ni nak blk awal, penat lah kalo jem2 ni, boleh gantuk dibuatnye...

ape pun bye2...

Khamis, 2 Jun 2011

Ingin Kembali...

Dicatat oleh FIESYAH di 4:21 PTG
salam ukhuwah...
lamenye aku tak update blog dah msk 3 bln...
terasa hati nak kembali, tapi secara plan2 ye...selalu ikuti perkembangan member2 lain, tapi tak tinggalkan jejak pun...keadaan sekarang tak mengizinkan...sibuk dari segala segi...

ape pun pada member2, salam kembali pada diriku..huuhuuu
emmmmmmmmmm...
idea pun tak ada nak tulis, rase dah kaku pulak, padahal tiap hari menaip...
tak pelah, aku minta izin undur diri dulu...& nantikan cerita2 terkini Family FIESYAH...
can cin cau.....