Sedihnya


Awal pagi pkl 4.00 am dah bangun.....bab hubby nak g kursus kat Pusat Latihan Penguatkuasa Selangor (PULAPES) di Jungra, Banting.....

Biar pun dekat ati mane x keruan pergi bkn 3 hari, 3 minggu tapi 3 bulan (x blk) ....huk!huk!huk! Dugaan...kat office ari ni pun x de semangat nak buat keje ....p sume settle tau.....

Lepas ni kene gilir2 lah ddk kat umah mak mertua & umah mama....

*hubby x tau pas die pegi aku nangis, dpn die bkn main cool je*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Salam Kenalan

Heiiii.....

Syah ni baru je nak belajar pasal blog ni.....harap tak mare lah klu ade yang terkurang....
orang baru katekan.....lepas ni insyallah kite akan update segala catatan harian yang ade....dptlah kite berkongsi suke, duke, gosip ke oppppppsssssssss.......

psstt:-
*harap-harap dapatlah kwn*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Isnin, 27 April 2009

Sedihnya

Dicatat oleh FIESYAH di 3:28 PTG

Awal pagi pkl 4.00 am dah bangun.....bab hubby nak g kursus kat Pusat Latihan Penguatkuasa Selangor (PULAPES) di Jungra, Banting.....

Biar pun dekat ati mane x keruan pergi bkn 3 hari, 3 minggu tapi 3 bulan (x blk) ....huk!huk!huk! Dugaan...kat office ari ni pun x de semangat nak buat keje ....p sume settle tau.....

Lepas ni kene gilir2 lah ddk kat umah mak mertua & umah mama....

*hubby x tau pas die pegi aku nangis, dpn die bkn main cool je*

Sabtu, 11 April 2009

Salam Kenalan

Dicatat oleh FIESYAH di 8:47 PTG
Heiiii.....

Syah ni baru je nak belajar pasal blog ni.....harap tak mare lah klu ade yang terkurang....
orang baru katekan.....lepas ni insyallah kite akan update segala catatan harian yang ade....dptlah kite berkongsi suke, duke, gosip ke oppppppsssssssss.......

psstt:-
*harap-harap dapatlah kwn*