Sedihnya


Awal pagi pkl 4.00 am dah bangun.....bab hubby nak g kursus kat Pusat Latihan Penguatkuasa Selangor (PULAPES) di Jungra, Banting.....

Biar pun dekat ati mane x keruan pergi bkn 3 hari, 3 minggu tapi 3 bulan (x blk) ....huk!huk!huk! Dugaan...kat office ari ni pun x de semangat nak buat keje ....p sume settle tau.....

Lepas ni kene gilir2 lah ddk kat umah mak mertua & umah mama....

*hubby x tau pas die pegi aku nangis, dpn die bkn main cool je*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Isnin, 27 April 2009

Sedihnya

Dicatat oleh FIESYAH di 3:28 PTG

Awal pagi pkl 4.00 am dah bangun.....bab hubby nak g kursus kat Pusat Latihan Penguatkuasa Selangor (PULAPES) di Jungra, Banting.....

Biar pun dekat ati mane x keruan pergi bkn 3 hari, 3 minggu tapi 3 bulan (x blk) ....huk!huk!huk! Dugaan...kat office ari ni pun x de semangat nak buat keje ....p sume settle tau.....

Lepas ni kene gilir2 lah ddk kat umah mak mertua & umah mama....

*hubby x tau pas die pegi aku nangis, dpn die bkn main cool je*