Happy Birthday Bapak Ke- 65

15/01/2011
hari lahir bapak mertua ku yg ke 65 tahun...
jadinya hari sabtu lepas kami buat lah mkn2 sikit sempena hari lahir bapak...
mak & k. dila buat nasi ayam merangkap mkn t/hari sekali...heehee...
baru kenyang kan...
aku & hubby keluar cari kek..khas utk bapak...heehee...
boleh lah kongsi sikit2 tegah2 bulan ni nak selebrate...
biarpun ringkas tapi tetap meriah...


"SELAMAT HARI LAHIR BAPAK KE-65"


lilin pun lambang 65...
bnyk sikit nak tiup lilin...
bkn senang nak tiup lilin...
kalo ada pun selebrate hari jadi lah...

1, 2, 3
tiiiiiiiiuuuuuuuuupppppppppppp
yeeeeeeeeaaaaaaaaayyyyyyyyyy!!!!

alamak gambo bapak tak pakai baju plak!
maaf ye bapak..heeheee
eksaitet nak up date blog smpi lupa gambo ni bapak tak pakai baju..
huuhuu 18 SG pulak aku punya blog ni...heehee

apa pun

SELAMAT HARI LAHIR
SEMOGA BAPAK DIPANJANGKAN USIA,
DIBERIKAN KESIHATAN YANG BAIK
& DIMURAHKAN REZEKI
....AMIN...



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Weekend Tahun Baru

haahaa..org lain dah berape kali weekend
aku kali ni baru nak update weekend tahun baru..kheeiiikheeii..
keadaan tak mengizinkanlah..

mcm mane tahu tak kemana kami...haahaa, tak jauh & tak dekat...
cuma PD je...jadilah kan..
percutian ni dirancang oleh geng2 hubby...budak2 tmn TKP...
mlm tahun baru aku dah gerak dulu umah abg ipor kat PD, sebabnye nak tlg biras msk..haahaa..
percutian ni cuma 2 hari 1 mlm...sok ooooo...
kami meginap di Rumah Kerajaan Negeri 9
mlm weekend tu kami ada buat BBQ...nak ckp pasal mkn bkn main terliur lagi aku...
tengok je lah ni...yummmmyy....

ayam...


selain itu, adalah satey, hotdog, ikan, meehoon ape lagi tah aku lupe...
heehee...itu je kut...

tengok lah ni kerjasama antara mereka
diorg kwn dah lame dlm perut kate hubby...heehee..
inilah kwn inilah lawan...
ibarat isi & kuku...
susah same susah senang same senang...


anak mama...
tengok lah ni..
pandai bawak diri...


lame2
terlentok jugak...


sebelah pagi tu
diorg plan nak msk nasi lemak so mlm tu dah kutip duit sorg rm5
nak beli brg...
msk nasi same2
lauk yg tak abis semlm buat sambal ayam...
huuhuu...licin...

& diorg sume reguest mkn tepi pantai...
huuuhuuu...angin tepi pantai sahdunye....

ini kali petama bwk Warid mandi tepi pantai
pki baju biase je..heehee
& mama pun pesan lah kat Warid
mase nak tanggalkan pampers...
"Adik tak mau yak (berak) tau kalau suuu (kencing) x pe"..heehee

tengok je lah reaksinye...
pandang air je...
suka yg amat..


pas puas mandi..
terus siap2 nak blk..
sebelum blk mestilah wajib ambil gambo kan!!

antaranya...

kami blk secara konvoi...
sebelum blk pekena rojak & cendol...
haahaaa...
esok kojo...huuhuu...



::Fotografer brother in-law::

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Weekend Kami...

tirai tahun baru 2011
weekend kami memang happening
nak cerita banyak2 tengah bz yg amat
tengok2 dulu lah ye gambo kat atas ni...
& korang pikir2 lah kemane kami ni...heehee
tak jauh tak dekat...haahaaa



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Happy New Year 2011



salam semua..
salam tahun baru dr aku utk korang semua...
tahun baru, azam baru..

ape ye azam korang tahun ini...
aku, mcm2 lah..
satu2nye aku nak ganti puasa lah..haaahaa
tahun lepas asyik pospon je..kheiikheiii
insyallah, itu wajib aku tunaikan...
lagi???
nantilah lah ye aku bg tahu...
thn baru ni keje belambak2..
& tugas tahun ini pun semakin bertambah...haaahaa
bak kate pepatah...
"BERAT MATA MEMANDANG BERAT LAGI BAHU YANG MEMIKUL"

HAAHAA..
ayat aku hari ini kat opis itu je...
yg lain pakat gelak je..heehee

ok..
bnyk story nak kongsi
weekend2 lepas..
syokkkkk..oooooo..
&
mungkin aku update lmbt dr sblm ni..
bab keadaan tak mengizinkan...

cancincau...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Isnin, 17 Januari 2011

Happy Birthday Bapak Ke- 65

Dicatat oleh FIESYAH di 12:26 PTG
15/01/2011
hari lahir bapak mertua ku yg ke 65 tahun...
jadinya hari sabtu lepas kami buat lah mkn2 sikit sempena hari lahir bapak...
mak & k. dila buat nasi ayam merangkap mkn t/hari sekali...heehee...
baru kenyang kan...
aku & hubby keluar cari kek..khas utk bapak...heehee...
boleh lah kongsi sikit2 tegah2 bulan ni nak selebrate...
biarpun ringkas tapi tetap meriah...


"SELAMAT HARI LAHIR BAPAK KE-65"


lilin pun lambang 65...
bnyk sikit nak tiup lilin...
bkn senang nak tiup lilin...
kalo ada pun selebrate hari jadi lah...

1, 2, 3
tiiiiiiiiuuuuuuuuupppppppppppp
yeeeeeeeeaaaaaaaaayyyyyyyyyy!!!!

alamak gambo bapak tak pakai baju plak!
maaf ye bapak..heeheee
eksaitet nak up date blog smpi lupa gambo ni bapak tak pakai baju..
huuhuu 18 SG pulak aku punya blog ni...heehee

apa pun

SELAMAT HARI LAHIR
SEMOGA BAPAK DIPANJANGKAN USIA,
DIBERIKAN KESIHATAN YANG BAIK
& DIMURAHKAN REZEKI
....AMIN...



Jumaat, 14 Januari 2011

Weekend Tahun Baru

Dicatat oleh FIESYAH di 1:02 PTG
haahaa..org lain dah berape kali weekend
aku kali ni baru nak update weekend tahun baru..kheeiiikheeii..
keadaan tak mengizinkanlah..

mcm mane tahu tak kemana kami...haahaa, tak jauh & tak dekat...
cuma PD je...jadilah kan..
percutian ni dirancang oleh geng2 hubby...budak2 tmn TKP...
mlm tahun baru aku dah gerak dulu umah abg ipor kat PD, sebabnye nak tlg biras msk..haahaa..
percutian ni cuma 2 hari 1 mlm...sok ooooo...
kami meginap di Rumah Kerajaan Negeri 9
mlm weekend tu kami ada buat BBQ...nak ckp pasal mkn bkn main terliur lagi aku...
tengok je lah ni...yummmmyy....

ayam...


selain itu, adalah satey, hotdog, ikan, meehoon ape lagi tah aku lupe...
heehee...itu je kut...

tengok lah ni kerjasama antara mereka
diorg kwn dah lame dlm perut kate hubby...heehee..
inilah kwn inilah lawan...
ibarat isi & kuku...
susah same susah senang same senang...


anak mama...
tengok lah ni..
pandai bawak diri...


lame2
terlentok jugak...


sebelah pagi tu
diorg plan nak msk nasi lemak so mlm tu dah kutip duit sorg rm5
nak beli brg...
msk nasi same2
lauk yg tak abis semlm buat sambal ayam...
huuhuu...licin...

& diorg sume reguest mkn tepi pantai...
huuuhuuu...angin tepi pantai sahdunye....

ini kali petama bwk Warid mandi tepi pantai
pki baju biase je..heehee
& mama pun pesan lah kat Warid
mase nak tanggalkan pampers...
"Adik tak mau yak (berak) tau kalau suuu (kencing) x pe"..heehee

tengok je lah reaksinye...
pandang air je...
suka yg amat..


pas puas mandi..
terus siap2 nak blk..
sebelum blk mestilah wajib ambil gambo kan!!

antaranya...

kami blk secara konvoi...
sebelum blk pekena rojak & cendol...
haahaaa...
esok kojo...huuhuu...



::Fotografer brother in-law::

Selasa, 4 Januari 2011

Weekend Kami...

Dicatat oleh FIESYAH di 4:24 PTG
tirai tahun baru 2011
weekend kami memang happening
nak cerita banyak2 tengah bz yg amat
tengok2 dulu lah ye gambo kat atas ni...
& korang pikir2 lah kemane kami ni...heehee
tak jauh tak dekat...haahaaa



Isnin, 3 Januari 2011

Happy New Year 2011

Dicatat oleh FIESYAH di 3:28 PTG


salam semua..
salam tahun baru dr aku utk korang semua...
tahun baru, azam baru..

ape ye azam korang tahun ini...
aku, mcm2 lah..
satu2nye aku nak ganti puasa lah..haaahaa
tahun lepas asyik pospon je..kheiikheiii
insyallah, itu wajib aku tunaikan...
lagi???
nantilah lah ye aku bg tahu...
thn baru ni keje belambak2..
& tugas tahun ini pun semakin bertambah...haaahaa
bak kate pepatah...
"BERAT MATA MEMANDANG BERAT LAGI BAHU YANG MEMIKUL"

HAAHAA..
ayat aku hari ini kat opis itu je...
yg lain pakat gelak je..heehee

ok..
bnyk story nak kongsi
weekend2 lepas..
syokkkkk..oooooo..
&
mungkin aku update lmbt dr sblm ni..
bab keadaan tak mengizinkan...

cancincau...