Weekend Tahun Baru

haahaa..org lain dah berape kali weekend
aku kali ni baru nak update weekend tahun baru..kheeiiikheeii..
keadaan tak mengizinkanlah..

mcm mane tahu tak kemana kami...haahaa, tak jauh & tak dekat...
cuma PD je...jadilah kan..
percutian ni dirancang oleh geng2 hubby...budak2 tmn TKP...
mlm tahun baru aku dah gerak dulu umah abg ipor kat PD, sebabnye nak tlg biras msk..haahaa..
percutian ni cuma 2 hari 1 mlm...sok ooooo...
kami meginap di Rumah Kerajaan Negeri 9
mlm weekend tu kami ada buat BBQ...nak ckp pasal mkn bkn main terliur lagi aku...
tengok je lah ni...yummmmyy....

ayam...


selain itu, adalah satey, hotdog, ikan, meehoon ape lagi tah aku lupe...
heehee...itu je kut...

tengok lah ni kerjasama antara mereka
diorg kwn dah lame dlm perut kate hubby...heehee..
inilah kwn inilah lawan...
ibarat isi & kuku...
susah same susah senang same senang...


anak mama...
tengok lah ni..
pandai bawak diri...


lame2
terlentok jugak...


sebelah pagi tu
diorg plan nak msk nasi lemak so mlm tu dah kutip duit sorg rm5
nak beli brg...
msk nasi same2
lauk yg tak abis semlm buat sambal ayam...
huuhuu...licin...

& diorg sume reguest mkn tepi pantai...
huuuhuuu...angin tepi pantai sahdunye....

ini kali petama bwk Warid mandi tepi pantai
pki baju biase je..heehee
& mama pun pesan lah kat Warid
mase nak tanggalkan pampers...
"Adik tak mau yak (berak) tau kalau suuu (kencing) x pe"..heehee

tengok je lah reaksinye...
pandang air je...
suka yg amat..


pas puas mandi..
terus siap2 nak blk..
sebelum blk mestilah wajib ambil gambo kan!!

antaranya...

kami blk secara konvoi...
sebelum blk pekena rojak & cendol...
haahaaa...
esok kojo...huuhuu...



::Fotografer brother in-law::

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Jumaat, 14 Januari 2011

Weekend Tahun Baru

Dicatat oleh FIESYAH di 1:02 PTG
haahaa..org lain dah berape kali weekend
aku kali ni baru nak update weekend tahun baru..kheeiiikheeii..
keadaan tak mengizinkanlah..

mcm mane tahu tak kemana kami...haahaa, tak jauh & tak dekat...
cuma PD je...jadilah kan..
percutian ni dirancang oleh geng2 hubby...budak2 tmn TKP...
mlm tahun baru aku dah gerak dulu umah abg ipor kat PD, sebabnye nak tlg biras msk..haahaa..
percutian ni cuma 2 hari 1 mlm...sok ooooo...
kami meginap di Rumah Kerajaan Negeri 9
mlm weekend tu kami ada buat BBQ...nak ckp pasal mkn bkn main terliur lagi aku...
tengok je lah ni...yummmmyy....

ayam...


selain itu, adalah satey, hotdog, ikan, meehoon ape lagi tah aku lupe...
heehee...itu je kut...

tengok lah ni kerjasama antara mereka
diorg kwn dah lame dlm perut kate hubby...heehee..
inilah kwn inilah lawan...
ibarat isi & kuku...
susah same susah senang same senang...


anak mama...
tengok lah ni..
pandai bawak diri...


lame2
terlentok jugak...


sebelah pagi tu
diorg plan nak msk nasi lemak so mlm tu dah kutip duit sorg rm5
nak beli brg...
msk nasi same2
lauk yg tak abis semlm buat sambal ayam...
huuhuu...licin...

& diorg sume reguest mkn tepi pantai...
huuuhuuu...angin tepi pantai sahdunye....

ini kali petama bwk Warid mandi tepi pantai
pki baju biase je..heehee
& mama pun pesan lah kat Warid
mase nak tanggalkan pampers...
"Adik tak mau yak (berak) tau kalau suuu (kencing) x pe"..heehee

tengok je lah reaksinye...
pandang air je...
suka yg amat..


pas puas mandi..
terus siap2 nak blk..
sebelum blk mestilah wajib ambil gambo kan!!

antaranya...

kami blk secara konvoi...
sebelum blk pekena rojak & cendol...
haahaaa...
esok kojo...huuhuu...



::Fotografer brother in-law::