Kenduri Saudara

ahad lepas g kenduri kawen, saudare hubby kat mambau n9...
ni kali ke-2 aku g cni utk hadiri kenduri kawen yg last time 1 minggu pas aku kawen....emm...emmmm...darah manis g tu...he..he...

aku x delah nak kenal sngt sape yg kawen
dah bapak & mak ajak aku & hubby on je...
kami g 2 kete, ngan anak buah hubby...


pelamin yg indah...jelous sungguh lah aku ngan desingn pelamin skrg lawo2...
tema merah...

pas g kenduri, ronda2 bandar seremban
bapak kate nak g shopping
p last2...shopping kat billion semenyih je...he...he...
dah sesat ke mane hubby bwk aku pun x tau...

blk tu ikut highway lekas...memang lekas pun smpi kajang...
tol pun ok cume rm 2.10 je...bebaloi sungguh...pas ni ikut lekas je lah dah tau...



Nota: ahad lepas panas sungguh, mandi pun x jln....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Selasa, 30 Mac 2010

Kenduri Saudara

Dicatat oleh FIESYAH di 1:41 PTG
ahad lepas g kenduri kawen, saudare hubby kat mambau n9...
ni kali ke-2 aku g cni utk hadiri kenduri kawen yg last time 1 minggu pas aku kawen....emm...emmmm...darah manis g tu...he..he...

aku x delah nak kenal sngt sape yg kawen
dah bapak & mak ajak aku & hubby on je...
kami g 2 kete, ngan anak buah hubby...


pelamin yg indah...jelous sungguh lah aku ngan desingn pelamin skrg lawo2...
tema merah...

pas g kenduri, ronda2 bandar seremban
bapak kate nak g shopping
p last2...shopping kat billion semenyih je...he...he...
dah sesat ke mane hubby bwk aku pun x tau...

blk tu ikut highway lekas...memang lekas pun smpi kajang...
tol pun ok cume rm 2.10 je...bebaloi sungguh...pas ni ikut lekas je lah dah tau...



Nota: ahad lepas panas sungguh, mandi pun x jln....