diri aku :)

dah lame aku x update pasal diri & baby...
skrg...alhamdulillah dah msk 5 bln...
rase segan pun ade nak cite pasal diri ni skrg ngan muke bam2 nye...he....he...
p ape aku kisah, muke bam2 hubby cayang ko...wahhhh!!!!


lihatlah wajahku tanpa mekap & bam2...

rabu lepas g chek gula, pas 2 jam minum glukos 6.3...ok lah x delah saspek kencing manis
tapi, bp aku je lah masih same 150/80...huuu...huuuu...peringkat berjaga2 lah aku ni...
ini lah org kate dugaan peknen...harap2 sume ok hendaknye..

skrg ni aku masih lagi pki bj kurung pegi keje...
ramai lak member2 kat opis, suruh pki baju peknen...
x sabo katenye nak tengok aku pki bj peknen..he...he...
ada yg kate perut aku x nampak mcm org peknen...
hooo...hooo...orgnye comel mane nak nmpk kut...
x kisah lah yg tau aku terase isi dlmnye...

perutku kini...
rase2 baby ape?

baby pun dah mula gerak2...
mlm2 aktif lah sngt2...
smpi x leh tido, aku x leh tido kacau je lah hubby...huuu..huuu
x de cite, citelah ape yg jd kat opis smpi terlelap
skrg ni kaki kerap cream semenjak blk dari BTN...
huuuuuuu...huuuuuuu...sakit gile kalo nak ingat...

keadaan bentuk tubuhku skrg...

kene pikir pas ni nak kurus...
ok lah can cincau.....



NOTA: 8 ari bln ni konvo adik kat ipoh...huuu...huuu...kene cuti g...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Jumaat, 2 April 2010

diri aku :)

Dicatat oleh FIESYAH di 4:10 PTG
dah lame aku x update pasal diri & baby...
skrg...alhamdulillah dah msk 5 bln...
rase segan pun ade nak cite pasal diri ni skrg ngan muke bam2 nye...he....he...
p ape aku kisah, muke bam2 hubby cayang ko...wahhhh!!!!


lihatlah wajahku tanpa mekap & bam2...

rabu lepas g chek gula, pas 2 jam minum glukos 6.3...ok lah x delah saspek kencing manis
tapi, bp aku je lah masih same 150/80...huuu...huuuu...peringkat berjaga2 lah aku ni...
ini lah org kate dugaan peknen...harap2 sume ok hendaknye..

skrg ni aku masih lagi pki bj kurung pegi keje...
ramai lak member2 kat opis, suruh pki baju peknen...
x sabo katenye nak tengok aku pki bj peknen..he...he...
ada yg kate perut aku x nampak mcm org peknen...
hooo...hooo...orgnye comel mane nak nmpk kut...
x kisah lah yg tau aku terase isi dlmnye...

perutku kini...
rase2 baby ape?

baby pun dah mula gerak2...
mlm2 aktif lah sngt2...
smpi x leh tido, aku x leh tido kacau je lah hubby...huuu..huuu
x de cite, citelah ape yg jd kat opis smpi terlelap
skrg ni kaki kerap cream semenjak blk dari BTN...
huuuuuuu...huuuuuuu...sakit gile kalo nak ingat...

keadaan bentuk tubuhku skrg...

kene pikir pas ni nak kurus...
ok lah can cincau.....



NOTA: 8 ari bln ni konvo adik kat ipoh...huuu...huuu...kene cuti g...