Chek Up 36 Weeks

wakahaaakaahaaa...malasnye nak update blog skrg...
hantu ape yg sarang kat jari jemari aku ni pun tak tahu lah...
lagi2 internet kat umah x leh nak connet2, telefon TM lagi lah hampeh....
ini pun update kat opis....dengan banyak keje nye, ngan daya usaha aku nak kemas2 brg ialah mane lah tau tup2 meletop awal ke kan...he....he...ngan kerenah students baru lagi...itu sume buatkan aku utk sabor2... :)-

jadinye minggu lepas aku pergi chek up peknen utk 36 weeks...
so sape yg tahu aku ni kan dari awal peknen memang dokter saspek darah tinggi,
minggu lepas chek memang naik jugak ar 160/90....makaiiiiiii....

jadinye aku kene lah tahan selama 3 jam di wad KPMC (memang aku request utk besalin di KPMC)
& chek tiap 1 jam.....resultnye ok...alhamdulilah
siap aku& hubby tertido lagi...he...he...


peneman setia aku...huuu...huuu...
x pasal2 ari tu hubby ambil EL...
hasutan dari wife...he..he...




NOTA: ari tu nak buat 3D, tapi Prof kate nak print x lawa sebab mukenye pandang ke kiri & tali pusat belingkar kat ctu....tapi nampak jugak lah muke baby mama ye...mate, hidung..mulut (senyum lagi)...sweetnye...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Rabu, 14 Julai 2010

Chek Up 36 Weeks

Dicatat oleh FIESYAH di 2:29 PTG
wakahaaakaahaaa...malasnye nak update blog skrg...
hantu ape yg sarang kat jari jemari aku ni pun tak tahu lah...
lagi2 internet kat umah x leh nak connet2, telefon TM lagi lah hampeh....
ini pun update kat opis....dengan banyak keje nye, ngan daya usaha aku nak kemas2 brg ialah mane lah tau tup2 meletop awal ke kan...he....he...ngan kerenah students baru lagi...itu sume buatkan aku utk sabor2... :)-

jadinye minggu lepas aku pergi chek up peknen utk 36 weeks...
so sape yg tahu aku ni kan dari awal peknen memang dokter saspek darah tinggi,
minggu lepas chek memang naik jugak ar 160/90....makaiiiiiii....

jadinye aku kene lah tahan selama 3 jam di wad KPMC (memang aku request utk besalin di KPMC)
& chek tiap 1 jam.....resultnye ok...alhamdulilah
siap aku& hubby tertido lagi...he...he...


peneman setia aku...huuu...huuu...
x pasal2 ari tu hubby ambil EL...
hasutan dari wife...he..he...




NOTA: ari tu nak buat 3D, tapi Prof kate nak print x lawa sebab mukenye pandang ke kiri & tali pusat belingkar kat ctu....tapi nampak jugak lah muke baby mama ye...mate, hidung..mulut (senyum lagi)...sweetnye...