Februari

Februari dah...
cepatnye, aku rase mcm baru je tahun 2011 tup2 dah bln 2 rupanya...
bulan 1 ni jarang aku nak update blog, ada je idea nak update,
ada je keje yg kene buat..baik aku buat keje dulu, kalau ditangguh2 bahaya wooooo...kelam kelibut lah nampaknye kalo ngadap blog & fb...

gambar2 anak bujang aku belambak2, bila lah aku nak update, skrg dah 6 bln...
baru je sabtu lepas injed, mcm2 kerenah anak aku sorang tu...skrg dah pandai melunjur & meniarap tetonggeng2...heehee..kene perhatikan tiap saat, aleh je tup2 dah sampi ujung nuuu...laju sungguh...

gambar terbaru mama & Ayed..
cakkkk!!!!

&
awal bulan Februari ni 2 orang yg aku kenali menyambut hari lahir
salah satunya, biras aku...

Rosmaini a.k.a Kak Inei...

&
member 1 opis aku
Zainab a.k.a Kak Neb
aku dah anggap k.neb ni mcm mak
ialah kat opis aku ni org2 veteran yg ramai, yg muda2 pun berapa kerat je
k.neb ni lah tempat kami megadu hal2 keje...org lame katekan..
ape pun

SELAMAT HARI LAHIR
KAK INEI & KAK NEB
SEMOGA DIPANJANGKAN USIA & DIMURAHKAN REZEKI
AMIN...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Selasa, 1 Februari 2011

Februari

Dicatat oleh FIESYAH di 4:10 PTG
Februari dah...
cepatnye, aku rase mcm baru je tahun 2011 tup2 dah bln 2 rupanya...
bulan 1 ni jarang aku nak update blog, ada je idea nak update,
ada je keje yg kene buat..baik aku buat keje dulu, kalau ditangguh2 bahaya wooooo...kelam kelibut lah nampaknye kalo ngadap blog & fb...

gambar2 anak bujang aku belambak2, bila lah aku nak update, skrg dah 6 bln...
baru je sabtu lepas injed, mcm2 kerenah anak aku sorang tu...skrg dah pandai melunjur & meniarap tetonggeng2...heehee..kene perhatikan tiap saat, aleh je tup2 dah sampi ujung nuuu...laju sungguh...

gambar terbaru mama & Ayed..
cakkkk!!!!

&
awal bulan Februari ni 2 orang yg aku kenali menyambut hari lahir
salah satunya, biras aku...

Rosmaini a.k.a Kak Inei...

&
member 1 opis aku
Zainab a.k.a Kak Neb
aku dah anggap k.neb ni mcm mak
ialah kat opis aku ni org2 veteran yg ramai, yg muda2 pun berapa kerat je
k.neb ni lah tempat kami megadu hal2 keje...org lame katekan..
ape pun

SELAMAT HARI LAHIR
KAK INEI & KAK NEB
SEMOGA DIPANJANGKAN USIA & DIMURAHKAN REZEKI
AMIN...