:: Malam Anniversary ::


restaurant ni dah 2 kali aku dtg, kali 1 mase mother day hari tu, tapi aku x sempat pun nak publish sebab kamera adik aku pinjam...time tu mkn steamboat... cite ini nanti2 lah ye...tapi mlm anniversary aku & hubby nak rase masakannye plak...


sebelum tu tayang gambo tuan tanah kedaun dulu...
same2 comel same2 chubby...he...he....

menu mlm tu yg kami pilih:


masakan sotong -RM13.00
ikutkan kami order sotong msk petai...ini yg dpt...x pelah


kacang botol msk udang berlada -RM8.00


tomyam campur -RM13.00


ikan goreng siakap spicy -RM28.00


jus belimbing&epal -RM3.80
(huuu...hilang dahaga)

dessert:
ais krim 2 cup -RM3.20

kami dtg je terus ujan selebat2nye, tapi restaurant ini memang best & prihatin...
bagi aku petame kali lah tengok pelayan2 kedai ini tunggu customer ngan payung, sempat dijemput customer dekat kereta lagi...& kami duduk kat luar, pelayan tu tanye kene tempias tidak, kami kate tidaklah...

masakannye pun sedap & cepat biarpun ramai org...x delah kami duk menonggok lame2...harap2 restaurant ni dapat kekalkan prestasi ini sampai bile2 ye...

sape2 yg nak mkn kat RESTAURANT & CAFE TUPAI2 ni ada 2 cawangan 1 dekat Bukit Petaling, KL & Bandar Baru Bangi (betul2 sebelahan perhentian komuter UKM)


:::ada mase nak pegi lagi sedap betul ikan goreng siakap spicy...yummmyy:::

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Selasa, 1 Jun 2010

:: Malam Anniversary ::

Dicatat oleh FIESYAH di 12:17 PTG

restaurant ni dah 2 kali aku dtg, kali 1 mase mother day hari tu, tapi aku x sempat pun nak publish sebab kamera adik aku pinjam...time tu mkn steamboat... cite ini nanti2 lah ye...tapi mlm anniversary aku & hubby nak rase masakannye plak...


sebelum tu tayang gambo tuan tanah kedaun dulu...
same2 comel same2 chubby...he...he....

menu mlm tu yg kami pilih:


masakan sotong -RM13.00
ikutkan kami order sotong msk petai...ini yg dpt...x pelah


kacang botol msk udang berlada -RM8.00


tomyam campur -RM13.00


ikan goreng siakap spicy -RM28.00


jus belimbing&epal -RM3.80
(huuu...hilang dahaga)

dessert:
ais krim 2 cup -RM3.20

kami dtg je terus ujan selebat2nye, tapi restaurant ini memang best & prihatin...
bagi aku petame kali lah tengok pelayan2 kedai ini tunggu customer ngan payung, sempat dijemput customer dekat kereta lagi...& kami duduk kat luar, pelayan tu tanye kene tempias tidak, kami kate tidaklah...

masakannye pun sedap & cepat biarpun ramai org...x delah kami duk menonggok lame2...harap2 restaurant ni dapat kekalkan prestasi ini sampai bile2 ye...

sape2 yg nak mkn kat RESTAURANT & CAFE TUPAI2 ni ada 2 cawangan 1 dekat Bukit Petaling, KL & Bandar Baru Bangi (betul2 sebelahan perhentian komuter UKM)


:::ada mase nak pegi lagi sedap betul ikan goreng siakap spicy...yummmyy:::