::: Nasi Bukhara :::

korg penah mkn nasi bukhara x?
ini first time aku mkn nasi bukhara ni
biasenye ada kat kedai mamak, tempat lain aku x pasti...so mlm td kuar ngan hubby saje g tengok2 jln nak ke stadium bola sepak, PJ...sebabnye mlm sok hubby ada pertandingan kawad dkt ctu...

dah telanjur jln2 tu, perut pun lapor, hubby ajak mkn kat kedai mamak (aku lupa ar name kedai tu tp kat PJ) he..he...smpi je org ramai ialah time2 world cup ni kan laku lah kedai mamak mcm ni, lagi2 kalo pasang skrin besor...

jdnye nak duduk luar x dpt, so kene lah duk dlm...p aku pilih duk bilik de acon sejuk ckit & x bnyk asap rokok...so, hubby request nasi bukhara, sedap katenye...so kami pun order lah 2, 1 nasi bukhara ayam (aku nye) & 1 lagi nasi bukhara kambing (hubby nye)...2 air bandung+cincau...huuu..huuuu...sodap sngt2....

ini lah nasi bukhara, nampak je banyak, p bwh tu die letak ayam tu nampak bnyk...harganye pun bleh lah tahan RM10.00 satu...




::: pas mkn gantuk gile2 mcm taruh dadah je, hubby dlm kete dah tido, aku drive dah guap2 byk kali...lena betul tido mlm tadi x rase pe...huuuu...huuuu...ni lah penangan nasi bukhara:::

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Jumaat, 18 Jun 2010

::: Nasi Bukhara :::

Dicatat oleh FIESYAH di 11:40 PG
korg penah mkn nasi bukhara x?
ini first time aku mkn nasi bukhara ni
biasenye ada kat kedai mamak, tempat lain aku x pasti...so mlm td kuar ngan hubby saje g tengok2 jln nak ke stadium bola sepak, PJ...sebabnye mlm sok hubby ada pertandingan kawad dkt ctu...

dah telanjur jln2 tu, perut pun lapor, hubby ajak mkn kat kedai mamak (aku lupa ar name kedai tu tp kat PJ) he..he...smpi je org ramai ialah time2 world cup ni kan laku lah kedai mamak mcm ni, lagi2 kalo pasang skrin besor...

jdnye nak duduk luar x dpt, so kene lah duk dlm...p aku pilih duk bilik de acon sejuk ckit & x bnyk asap rokok...so, hubby request nasi bukhara, sedap katenye...so kami pun order lah 2, 1 nasi bukhara ayam (aku nye) & 1 lagi nasi bukhara kambing (hubby nye)...2 air bandung+cincau...huuu..huuuu...sodap sngt2....

ini lah nasi bukhara, nampak je banyak, p bwh tu die letak ayam tu nampak bnyk...harganye pun bleh lah tahan RM10.00 satu...




::: pas mkn gantuk gile2 mcm taruh dadah je, hubby dlm kete dah tido, aku drive dah guap2 byk kali...lena betul tido mlm tadi x rase pe...huuuu...huuuu...ni lah penangan nasi bukhara:::