selamat bersara CC

"patah tumbuh, hilang beganti" peribahasa yg boleh aku gambarkan bila sama-sama dlm Majlis Jasamu dikenang untuk En. Norshah @ CC...

majlis ini diadakan pada jumaat lepas, hanya kami di Unit Pentadbiran, JPPel saja yg hadir seramai 15 daripada 19 orang...
nampak sedikit pula bila dah berkumpul & terasa bila kehilangan seseorang kan! lagi2 kalau kite bekerja dengan orang yg mudah mesra, cekap & tak mudah naik angin...aku suka bekerja dengan org mcm ini daripada org yg suke megarah tapi buat keje silap memanjang...aku tak nak cite pasal tu, bebalik pada cerita asal...

aku kenal CC ini time persiapan Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) thn 2007 (thn petama aku bekerja) time itu memang kami dlm 1 jbtn tapi lain unit sebelum pengstrukturan semula jadikan kami 1 unit yg sama...kali 1 bekerja dgn CC memang aku x bleh msk sebabnye suara CC ni kalo ckp pelahan mcm ckp dlm kelambu...he...he...tapi bila kita nak apa2 info memang tepat & padat die akan berikan siap ajar lagi...tq CC

tapi kadang2 itu, CC ini suka buat kerja last2 minit..contohnye nak tempah mkn, suka sngt buat mesy. last2 minit...bila dipikir kadang itu CC pun ikut arahan ketua, die cume arahkan org bwh utk membantu...

dlm majlis itu CC siap cerita pengalaman selama 22 thn bersama UKM & Jabatan HEP ini dari TP lama smpi arwah TP skrg masih die ingat bekerja bwh siapa & dlm masa itu die siap ckp "sempat ke@hidup lagi ke time korang pencen"....nasihat CC lagi kita mesti berbaik dgn semua org lagi2 kalo jadi CC, kita mesti ada link dgn ramai org lagi2 dengan students2 & pengurus2 kolej biar senang kita dpt maklumat & lakukan tindakan itu dgn cepat...

aku harapkan peganti CC dpt lakukan tugas sebaik CC, Insyallah....& harapan aku terhadap CC semoga sihat2 selalu bersama cucu & jgn lupa kami disini
dengar cerita nak smbg lagi ek!!! he..he...

kenangan bersama dari bawah kiri Kak Yam, aku, En. Norshah@CC, En. Musa (bos aku), belakang kiri Kak Mala, Zura, Kak Lela, Kak Ros, Abg Sitam & Abg Wahid...
Lokasi: Puri Pujangga, UKM


::: dah sebulan Arwah En. Tapa (bos besar) tinggalkan kami...al-Fatihah:::

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Isnin, 11 Oktober 2010

selamat bersara CC

Dicatat oleh FIESYAH di 10:07 PG
"patah tumbuh, hilang beganti" peribahasa yg boleh aku gambarkan bila sama-sama dlm Majlis Jasamu dikenang untuk En. Norshah @ CC...

majlis ini diadakan pada jumaat lepas, hanya kami di Unit Pentadbiran, JPPel saja yg hadir seramai 15 daripada 19 orang...
nampak sedikit pula bila dah berkumpul & terasa bila kehilangan seseorang kan! lagi2 kalau kite bekerja dengan orang yg mudah mesra, cekap & tak mudah naik angin...aku suka bekerja dengan org mcm ini daripada org yg suke megarah tapi buat keje silap memanjang...aku tak nak cite pasal tu, bebalik pada cerita asal...

aku kenal CC ini time persiapan Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) thn 2007 (thn petama aku bekerja) time itu memang kami dlm 1 jbtn tapi lain unit sebelum pengstrukturan semula jadikan kami 1 unit yg sama...kali 1 bekerja dgn CC memang aku x bleh msk sebabnye suara CC ni kalo ckp pelahan mcm ckp dlm kelambu...he...he...tapi bila kita nak apa2 info memang tepat & padat die akan berikan siap ajar lagi...tq CC

tapi kadang2 itu, CC ini suka buat kerja last2 minit..contohnye nak tempah mkn, suka sngt buat mesy. last2 minit...bila dipikir kadang itu CC pun ikut arahan ketua, die cume arahkan org bwh utk membantu...

dlm majlis itu CC siap cerita pengalaman selama 22 thn bersama UKM & Jabatan HEP ini dari TP lama smpi arwah TP skrg masih die ingat bekerja bwh siapa & dlm masa itu die siap ckp "sempat ke@hidup lagi ke time korang pencen"....nasihat CC lagi kita mesti berbaik dgn semua org lagi2 kalo jadi CC, kita mesti ada link dgn ramai org lagi2 dengan students2 & pengurus2 kolej biar senang kita dpt maklumat & lakukan tindakan itu dgn cepat...

aku harapkan peganti CC dpt lakukan tugas sebaik CC, Insyallah....& harapan aku terhadap CC semoga sihat2 selalu bersama cucu & jgn lupa kami disini
dengar cerita nak smbg lagi ek!!! he..he...

kenangan bersama dari bawah kiri Kak Yam, aku, En. Norshah@CC, En. Musa (bos aku), belakang kiri Kak Mala, Zura, Kak Lela, Kak Ros, Abg Sitam & Abg Wahid...
Lokasi: Puri Pujangga, UKM


::: dah sebulan Arwah En. Tapa (bos besar) tinggalkan kami...al-Fatihah:::