Tahniah Dr. Halina

Dr. Halina Mohd Yunos
(credit pictures to murai.com)

bangga aku bila mula2 dulu dpt tahu yg Dr. Halina ini gf pada angkasawan negara & kini sah menjadi isteri Dr. SMS...eksaitet aku dibuatnye.....

dulu masa keje di KPMC, Dr. Halina ni penah jadi locam kat ctu & salah seorg assist die aku le...(suke2)...kalo time rehat sesiapa saje assist die mesti die belanja, die layan kami mcm kwn2, tidak setengah dr. tu protokol sngt...

ape pun aku nak ucapkan
"SELAMAT PENGANTIN BARU"
semoga berbahgia hingga akhir hayat....amin...



:::minggu ini bnyk jemputan kawen, mkn nasi minyak pulak lepas ni:::

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Selasa, 12 Oktober 2010

Tahniah Dr. Halina

Dicatat oleh FIESYAH di 11:13 PG
Dr. Halina Mohd Yunos
(credit pictures to murai.com)

bangga aku bila mula2 dulu dpt tahu yg Dr. Halina ini gf pada angkasawan negara & kini sah menjadi isteri Dr. SMS...eksaitet aku dibuatnye.....

dulu masa keje di KPMC, Dr. Halina ni penah jadi locam kat ctu & salah seorg assist die aku le...(suke2)...kalo time rehat sesiapa saje assist die mesti die belanja, die layan kami mcm kwn2, tidak setengah dr. tu protokol sngt...

ape pun aku nak ucapkan
"SELAMAT PENGANTIN BARU"
semoga berbahgia hingga akhir hayat....amin...



:::minggu ini bnyk jemputan kawen, mkn nasi minyak pulak lepas ni:::