suprise my birthday!!!

cite bln lepas tapi cite yg happy bagi aku...
sape2 yg tahu 17 April lepas my birthday...he...he....happy birthday to me :)
so aku x delah nak ape2 pun dari org tesayang p biase lah pompuan kalo leh nak jugak give2 wlw kecik2 ye x?

awalnye hubby ckp ..."abg dah bg hadiah tu dlm perut..."
aku pun haaaaa ..."ye ke? ok lah..."
bg aku pun baby dlm ni lagi berharga buat kami mase ni... harap2 baby mama sihat ye cayang...

so, tanpa aku duga...ari tu hubby ckp yg bkn2 kate suruh cari tali pinggang lah itu lah ini lah...
last2 katenye almari baju x leh buka...padahal baru mlm td aku bk simpan baju...
tanpa disangka2.....suprise....he...he...
suke2...mane lah aku x suke dpt hadiah dr hubby...

buka2...
tadaaaaaaaaa....
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"






NOTA: tq pade ucu bab belanja dunkin donuts, lame x mkn....tq mama, aimu & syawal wat mkn2 & beli kek...& tq so much hubby belanja mkn di yunkis hurt (ikan bakar) & hadiah beg...lawo...cayang sume... :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Rabu, 12 Mei 2010

suprise my birthday!!!

Dicatat oleh FIESYAH di 12:23 PTG
cite bln lepas tapi cite yg happy bagi aku...
sape2 yg tahu 17 April lepas my birthday...he...he....happy birthday to me :)
so aku x delah nak ape2 pun dari org tesayang p biase lah pompuan kalo leh nak jugak give2 wlw kecik2 ye x?

awalnye hubby ckp ..."abg dah bg hadiah tu dlm perut..."
aku pun haaaaa ..."ye ke? ok lah..."
bg aku pun baby dlm ni lagi berharga buat kami mase ni... harap2 baby mama sihat ye cayang...

so, tanpa aku duga...ari tu hubby ckp yg bkn2 kate suruh cari tali pinggang lah itu lah ini lah...
last2 katenye almari baju x leh buka...padahal baru mlm td aku bk simpan baju...
tanpa disangka2.....suprise....he...he...
suke2...mane lah aku x suke dpt hadiah dr hubby...

buka2...
tadaaaaaaaaa....
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"






NOTA: tq pade ucu bab belanja dunkin donuts, lame x mkn....tq mama, aimu & syawal wat mkn2 & beli kek...& tq so much hubby belanja mkn di yunkis hurt (ikan bakar) & hadiah beg...lawo...cayang sume... :)