: kursus Induksi :

come back....

aku g kursus ni...


tengok lah jadual kursus padat...


6 hari berturut2 aku dengar ceramah dari pagi sampailah petang
biaselah kalau dengar ceramah ada yang best & x
tengok juga pada penceramah itu sendiri
kalo die pandai kawal class ok lah, kalo tidak tu kepala hangguk2 geling2...he...he...

kursus ni untuk staff yg baru dapat tetap
kiranya wajib untuk pergi & salah satu syarat untuk sah dalam jawatan
so, dalam 6 hari aku berada disana tahu2 lah juga serba sedikit ilmu
misalnya tangga gaji (gaji saje aku sebut)
perkhidmatan yg UKM tawarkan, rupanya banyak juga aku x tahu
walaupun aku dah berkhidmat hampir 2 tahun di UKM ini
bagus juga kursus ini...

hari akhir sempat jugak aku begambar ngan diorg2 ni
tapi time ini semua tengah darah gemuruh nak ambil periksa bagi kump II (N17 - N27)
aku, kumpIII (N1 - N14) takut gak nak kena ditemuduga secara lisan
susah jugak soalan2 yang diorg tanye tapi alhamdulilah semua selamat
tunggu saje lah keputusan nanti
skrg ini pun rase takut lagi ape lah keputusan yang aku dapat

ambik gambar pun buat2 happy masing2...

otak gile2
kami duduk semeja


sebahgian dari kami yang lain g study...he...he...



KATE FIESYAH:
*badan masih penat ini, dengan rumah bersepah, dengan kerenah org mcm2 hal...rehat jap nak tengok ulangan sehati bedansa...*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Selasa, 17 November 2009

: kursus Induksi :

Dicatat oleh FIESYAH di 11:56 PTG
come back....

aku g kursus ni...


tengok lah jadual kursus padat...


6 hari berturut2 aku dengar ceramah dari pagi sampailah petang
biaselah kalau dengar ceramah ada yang best & x
tengok juga pada penceramah itu sendiri
kalo die pandai kawal class ok lah, kalo tidak tu kepala hangguk2 geling2...he...he...

kursus ni untuk staff yg baru dapat tetap
kiranya wajib untuk pergi & salah satu syarat untuk sah dalam jawatan
so, dalam 6 hari aku berada disana tahu2 lah juga serba sedikit ilmu
misalnya tangga gaji (gaji saje aku sebut)
perkhidmatan yg UKM tawarkan, rupanya banyak juga aku x tahu
walaupun aku dah berkhidmat hampir 2 tahun di UKM ini
bagus juga kursus ini...

hari akhir sempat jugak aku begambar ngan diorg2 ni
tapi time ini semua tengah darah gemuruh nak ambil periksa bagi kump II (N17 - N27)
aku, kumpIII (N1 - N14) takut gak nak kena ditemuduga secara lisan
susah jugak soalan2 yang diorg tanye tapi alhamdulilah semua selamat
tunggu saje lah keputusan nanti
skrg ini pun rase takut lagi ape lah keputusan yang aku dapat

ambik gambar pun buat2 happy masing2...

otak gile2
kami duduk semeja


sebahgian dari kami yang lain g study...he...he...



KATE FIESYAH:
*badan masih penat ini, dengan rumah bersepah, dengan kerenah org mcm2 hal...rehat jap nak tengok ulangan sehati bedansa...*