UPSR

pagi td aku dpt panggilan telefon dari kakak
bagi tahu yg ika (anak buah hubby) dah dpt keputusan UPSR
alhamdulilah sejuk perut ibu kandungkan ko ika
&
tenang hati mak & bapak
ika dpt 4A & 1B
ok lah tu kan
emmm...emmm...pikir2 blk kalah gak aku ye...he...he...

aku x tahu lah pakcik&makcik2nye dah janji nak bagi ape
hubby kate kalo dpt 5A nak belikan telefon
tapi sekarang x tau lah...

bkn pe tau kadang2 budak2 ni
kalo kita janjikan sesuatu
ia akan usahakan nak dptkan ape yg die mahu
kira bagi cabaran lah ckit
baru semangat
ye x...

ape pun
SYABAS
dari
ATEH
&
MAMA ATEH




KATE FIESYAH:
*format pelajaran dulu & sekarang dah banyak berbeza, sekali sekala tengok buku sekolah rendah pun dah mcm sekolah menengah, nak jawab soalan dlm buku pun kadang tu aku pun x tahu jawapannya...baru tahun 2009, time anak skrg utk 7 thn akan dtg mcm ne lah kan!*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Khamis, 19 November 2009

UPSR

Dicatat oleh FIESYAH di 3:48 PTG
pagi td aku dpt panggilan telefon dari kakak
bagi tahu yg ika (anak buah hubby) dah dpt keputusan UPSR
alhamdulilah sejuk perut ibu kandungkan ko ika
&
tenang hati mak & bapak
ika dpt 4A & 1B
ok lah tu kan
emmm...emmm...pikir2 blk kalah gak aku ye...he...he...

aku x tahu lah pakcik&makcik2nye dah janji nak bagi ape
hubby kate kalo dpt 5A nak belikan telefon
tapi sekarang x tau lah...

bkn pe tau kadang2 budak2 ni
kalo kita janjikan sesuatu
ia akan usahakan nak dptkan ape yg die mahu
kira bagi cabaran lah ckit
baru semangat
ye x...

ape pun
SYABAS
dari
ATEH
&
MAMA ATEH




KATE FIESYAH:
*format pelajaran dulu & sekarang dah banyak berbeza, sekali sekala tengok buku sekolah rendah pun dah mcm sekolah menengah, nak jawab soalan dlm buku pun kadang tu aku pun x tahu jawapannya...baru tahun 2009, time anak skrg utk 7 thn akan dtg mcm ne lah kan!*