raya Aidiladha

salam uolss...

mcm ne raye aji tahun ini meriah x?
dengan keadaan kejap ujan, kejap panas ni...

tahun ini x delah meriah mane pun bagi aku,
p penat yg lebih x tau nape!
ngan ragam2 manusia skrg ni temasuklah letih melayan kerenah anak2 buah,
umah mak dah mcm pasar...fening2...

mkn sudah!
gosip sudah!
gaduh sudah!
mare pun sudah!
penat ke tentang itu!!!!!

blk umah mama pun kejap je,
mama pun ajak g umah makdik...
makdik pindah umah baru, tu yg pegi
kalo x tu x de lah...

adik2 bujang aku pun, bkn main happening diorg
ptg raye dah g main boling...
wahhhhhhh.....g main boling x ajak pun...sedih ni....
mcm pandai main...he..he...

ape lagi....
can cin cau....



KATE FIESYAH:
*sorry ar mood nak keje & tulis blog x de g, masih berat g jari jemari & mate nak megadap komputer....maleh je nak msk pejabat, bdn x chat ar*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Isnin, 30 November 2009

raya Aidiladha

Dicatat oleh FIESYAH di 11:46 PG
salam uolss...

mcm ne raye aji tahun ini meriah x?
dengan keadaan kejap ujan, kejap panas ni...

tahun ini x delah meriah mane pun bagi aku,
p penat yg lebih x tau nape!
ngan ragam2 manusia skrg ni temasuklah letih melayan kerenah anak2 buah,
umah mak dah mcm pasar...fening2...

mkn sudah!
gosip sudah!
gaduh sudah!
mare pun sudah!
penat ke tentang itu!!!!!

blk umah mama pun kejap je,
mama pun ajak g umah makdik...
makdik pindah umah baru, tu yg pegi
kalo x tu x de lah...

adik2 bujang aku pun, bkn main happening diorg
ptg raye dah g main boling...
wahhhhhhh.....g main boling x ajak pun...sedih ni....
mcm pandai main...he..he...

ape lagi....
can cin cau....



KATE FIESYAH:
*sorry ar mood nak keje & tulis blog x de g, masih berat g jari jemari & mate nak megadap komputer....maleh je nak msk pejabat, bdn x chat ar*