depan Rumah pun x selamat

kejadian ini berlaku dalam pukul 6.40am

skrg ni dah bln November kan, so bln ni aku masuk keje pkl 7.30am
mcm biase lah kalo nak g keje buka gate, panas kan enjin moto hubby
dlm mase aku pressssssss moto tu tibe2
bBBBBBuuuuUUUMMMM

aaaaAAAAyyYYYaaaaaNNGGG

nak tau ape tengok ni


nampak x... lawa sungguh kete aku
(snap gambo ni dlm pkl 6.41am)

ni moto lawa nye, kat kedai x jual moto mcm ni
(nak je aku tangkap gambo budak tu)

nak lebih jelas,

tengok ni

*

*

*

*

*

*

*



ni lah, pagi2 dah wat darah aku meyirapppppp...betul2 lah dlm mood aku baik2 tibe2 panas membara, nasib lah ko budak, ko anak org kalo x dah aku cekik2 ko....

dlm mase nak settel tu hubby tanye ar budak tu duduk mane, mak bapak sape?
sedih lak aku dengar, kate bapak dah x balik lame, mak dah kuar, keje

eeeeeeeeeee....gerammmmm2
aku suruh je hubby g umah budak tu, ialah mane tau budak tu tipu lak kan!
free2 je kene tipu ngan budak tu lak

lame jugak hubby g umah budak tu, naik risau lak aku kat hubby
budak tu pun aku tengok muke hantu je
aku dah mare sume x elok bagi aku...ialah panas ni badan aku lame x mare org
x pasal2 lain lak jadinye

so aku fon hubby tanye nape lame sangat
dah dekat setengah jam
hubby kate berdrama lak kat umah bdk tu
kisah sedih mak & anak
oooooo....ye ke?

pas 10minit hubby blk
tanye ar mcm ne?
hubby cite sian lak aku dengar pasal family budak tu
reda lak mare aku
timbul lak simpati

tapi....

nk simpati pade org kete aku ni lak mcm ne
sape nak tanggung
wahhhhhhhhhhhhhhhhHHHHHHHHHH!!!
dah lah gaji setengah bln lagi....

x pasal aku & hubby cuti ari ini
nasib lah hubby de member yg keje pomen
leh lah die tengok2 kan

aku ingat leh ketuk je utk naik kan balik bumper tu
nasib cermin x pecah
pecah tu...huuuhuuuuu
gelak! nanggis aku ngan hubby
nak buat mcm ne member hubby si Duan tu kate kene tukor baru
memang dah pecah x leh nak ketuk dah

terdiam gak aku
kene lah pakai duit sendiri dulu
mak budak tu pun kate
die nak bayar
tunggu adik die bank in duit

aku dengar die minta duit ngan adik die pun dah mcm serba slh lak aku tapi mcm ne kan! x tau lah nak kate time2 dah jadi mcm ni, itu pun kira syukur lah aku & hubby x mare nak lagi lempang anak die, nasib lah tahap kesabaran aku & hubby masih kuat

so, kete aku kini dibawak oleh Duan ke bengkel


nota:
gambo diambil menggunakan fon aku W910i





KATE FIESYAH:
*budak sekarang x takut bawak moto,kulu kilir sane sini, macam2 hal...& x pasal2 keje aku kat opis tu betambah & belambak2...*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Isnin, 2 November 2009

depan Rumah pun x selamat

Dicatat oleh FIESYAH di 9:14 PTG
kejadian ini berlaku dalam pukul 6.40am

skrg ni dah bln November kan, so bln ni aku masuk keje pkl 7.30am
mcm biase lah kalo nak g keje buka gate, panas kan enjin moto hubby
dlm mase aku pressssssss moto tu tibe2
bBBBBBuuuuUUUMMMM

aaaaAAAAyyYYYaaaaaNNGGG

nak tau ape tengok ni


nampak x... lawa sungguh kete aku
(snap gambo ni dlm pkl 6.41am)

ni moto lawa nye, kat kedai x jual moto mcm ni
(nak je aku tangkap gambo budak tu)

nak lebih jelas,

tengok ni

*

*

*

*

*

*

*



ni lah, pagi2 dah wat darah aku meyirapppppp...betul2 lah dlm mood aku baik2 tibe2 panas membara, nasib lah ko budak, ko anak org kalo x dah aku cekik2 ko....

dlm mase nak settel tu hubby tanye ar budak tu duduk mane, mak bapak sape?
sedih lak aku dengar, kate bapak dah x balik lame, mak dah kuar, keje

eeeeeeeeeee....gerammmmm2
aku suruh je hubby g umah budak tu, ialah mane tau budak tu tipu lak kan!
free2 je kene tipu ngan budak tu lak

lame jugak hubby g umah budak tu, naik risau lak aku kat hubby
budak tu pun aku tengok muke hantu je
aku dah mare sume x elok bagi aku...ialah panas ni badan aku lame x mare org
x pasal2 lain lak jadinye

so aku fon hubby tanye nape lame sangat
dah dekat setengah jam
hubby kate berdrama lak kat umah bdk tu
kisah sedih mak & anak
oooooo....ye ke?

pas 10minit hubby blk
tanye ar mcm ne?
hubby cite sian lak aku dengar pasal family budak tu
reda lak mare aku
timbul lak simpati

tapi....

nk simpati pade org kete aku ni lak mcm ne
sape nak tanggung
wahhhhhhhhhhhhhhhhHHHHHHHHHH!!!
dah lah gaji setengah bln lagi....

x pasal aku & hubby cuti ari ini
nasib lah hubby de member yg keje pomen
leh lah die tengok2 kan

aku ingat leh ketuk je utk naik kan balik bumper tu
nasib cermin x pecah
pecah tu...huuuhuuuuu
gelak! nanggis aku ngan hubby
nak buat mcm ne member hubby si Duan tu kate kene tukor baru
memang dah pecah x leh nak ketuk dah

terdiam gak aku
kene lah pakai duit sendiri dulu
mak budak tu pun kate
die nak bayar
tunggu adik die bank in duit

aku dengar die minta duit ngan adik die pun dah mcm serba slh lak aku tapi mcm ne kan! x tau lah nak kate time2 dah jadi mcm ni, itu pun kira syukur lah aku & hubby x mare nak lagi lempang anak die, nasib lah tahap kesabaran aku & hubby masih kuat

so, kete aku kini dibawak oleh Duan ke bengkel


nota:
gambo diambil menggunakan fon aku W910i





KATE FIESYAH:
*budak sekarang x takut bawak moto,kulu kilir sane sini, macam2 hal...& x pasal2 keje aku kat opis tu betambah & belambak2...*