Contest Si Cilik & Stroller

tuan rumah tengah tunggu hubby blk...
boring2 jln2 blog member..
kali ni dgn rajinnya tuan rumah nak join contest lagi...
jom layan...


& ini gambonye...

gambo ni baru lagi 21 November 2010...
time ni konvo adik ipor ,ucu kat Uitm, Shah Alam...
baik budak ni tak nangis pun time konvo ni..
tapi merengek gak lah last2nye bab dah lapo & gantuk...heehee

nak join klik sini

Tarikh Tutup
11 JANUARI 2011



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Sabtu, 18 Disember 2010

Contest Si Cilik & Stroller

Dicatat oleh FIESYAH di 12:16 PG
tuan rumah tengah tunggu hubby blk...
boring2 jln2 blog member..
kali ni dgn rajinnya tuan rumah nak join contest lagi...
jom layan...


& ini gambonye...

gambo ni baru lagi 21 November 2010...
time ni konvo adik ipor ,ucu kat Uitm, Shah Alam...
baik budak ni tak nangis pun time konvo ni..
tapi merengek gak lah last2nye bab dah lapo & gantuk...heehee

nak join klik sini

Tarikh Tutup
11 JANUARI 2011