Selamat Pengantin Baru "Farhan & Wife"


start awal bln 12 ni smpi hujung bulan jemputan kawen jgn ckp lah
bkn kenduri kawen je kenduri khatan pun ado...huuuhuu
nak kene atur siap2 ni kadang belah family hubby & kadang belah family aku & kadang tu member aku & member hubby...mane yg dan kami pegi...tapi kami lebih utamakan sape yg dtg time aku kawen dulu sebab mase ni lah nak bls jase diorg bab meriahkan weeding aku & hubby dulu...kalo x, x abis lah nasi minyak tu oiiiii...heeheee...begitu jugak ngan diorg kan...

ok lah, ahad ni 05/12/2010 jemputan kawen seorg sahabat lama, same sekolah tadika, sek. rendah & menengah & juga bau2 bacang ngan aku, ni sebelah arwah abah...bapak die ni aku panggil datuk...

time tunang ari tu aku x pegi bab ada hal ape tak aku pun tak ingat, boleh tengok gambo je time raye lepas..heehee sweet je...

kali ini insyallah, aku akan memenuhi jemputan ko Pa'an...
ape pun
SELAMAT PENGANTIN BARU


credit pictures
gambo ni aku dpt dari FB

gambo sanding ni sebelah wife Pa'an minggu lepas kat Sg. Ramal Luar
& minggu ni kat umah Pa'an Sg. Ramal Dalam...x jauh kan...seberang nunn je..heehee


:: ahad ni ada dua rumah lah baba kwn mama & kwn baba same2 penting ::

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Khamis, 2 Disember 2010

Selamat Pengantin Baru "Farhan & Wife"

Dicatat oleh FIESYAH di 3:35 PTG

start awal bln 12 ni smpi hujung bulan jemputan kawen jgn ckp lah
bkn kenduri kawen je kenduri khatan pun ado...huuuhuu
nak kene atur siap2 ni kadang belah family hubby & kadang belah family aku & kadang tu member aku & member hubby...mane yg dan kami pegi...tapi kami lebih utamakan sape yg dtg time aku kawen dulu sebab mase ni lah nak bls jase diorg bab meriahkan weeding aku & hubby dulu...kalo x, x abis lah nasi minyak tu oiiiii...heeheee...begitu jugak ngan diorg kan...

ok lah, ahad ni 05/12/2010 jemputan kawen seorg sahabat lama, same sekolah tadika, sek. rendah & menengah & juga bau2 bacang ngan aku, ni sebelah arwah abah...bapak die ni aku panggil datuk...

time tunang ari tu aku x pegi bab ada hal ape tak aku pun tak ingat, boleh tengok gambo je time raye lepas..heehee sweet je...

kali ini insyallah, aku akan memenuhi jemputan ko Pa'an...
ape pun
SELAMAT PENGANTIN BARU


credit pictures
gambo ni aku dpt dari FB

gambo sanding ni sebelah wife Pa'an minggu lepas kat Sg. Ramal Luar
& minggu ni kat umah Pa'an Sg. Ramal Dalam...x jauh kan...seberang nunn je..heehee


:: ahad ni ada dua rumah lah baba kwn mama & kwn baba same2 penting ::