Kini Kau Kembali

tajuk aku ni jiwang ke?...
aku harap x lah ye...
saje nak update hari jumaat ni..
banyak keje ni pun dpt lah rest jap (bos keluar)..

aku nak bagi tahu korang sebenarnye yg ni
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
dah keluar
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
PROSPERITY PerfectoBURGER

pic credit to google

biasenye keluar time raya cine kan!
tapi kali ni die keluar time Awal Muharram
nak tunjuk taring lah tu..heehee...
I'm Lovin' it!

&

ini
sebenarya
dah
kembali
*
*
*
*
*
*
*
*
ini haaaa
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
MY HUBBY
haahaaa ;D

hari ni baba blk dari Johor
3 hari 2 mlm di sana
rombongan/lawatan penguatkuasa 0109
lawatan ni berapa kali dah tunda,
ikutkan ke Kelantan & Terengganu tapi sebab ujan kut tukar plan...
lawatan ni x bayar, korang ingat x yg diorg menang Kawad Lintas Hormat time ulang tahun PJ ke-4..
klik cni (kalo x ingat lah) heehee
ini lah hasilnya duit menang tu diorg bt jln2 ke sane sambil2 tu lawatan ke Majlis sane...
ala2...lawatan sambil belajar...heehee

ok lah bos pun dah kembali..
huuhuu...



:: baba jom ke McD::

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Jumaat, 10 Disember 2010

Kini Kau Kembali

Dicatat oleh FIESYAH di 11:44 PG
tajuk aku ni jiwang ke?...
aku harap x lah ye...
saje nak update hari jumaat ni..
banyak keje ni pun dpt lah rest jap (bos keluar)..

aku nak bagi tahu korang sebenarnye yg ni
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
dah keluar
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
PROSPERITY PerfectoBURGER

pic credit to google

biasenye keluar time raya cine kan!
tapi kali ni die keluar time Awal Muharram
nak tunjuk taring lah tu..heehee...
I'm Lovin' it!

&

ini
sebenarya
dah
kembali
*
*
*
*
*
*
*
*
ini haaaa
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
MY HUBBY
haahaaa ;D

hari ni baba blk dari Johor
3 hari 2 mlm di sana
rombongan/lawatan penguatkuasa 0109
lawatan ni berapa kali dah tunda,
ikutkan ke Kelantan & Terengganu tapi sebab ujan kut tukar plan...
lawatan ni x bayar, korang ingat x yg diorg menang Kawad Lintas Hormat time ulang tahun PJ ke-4..
klik cni (kalo x ingat lah) heehee
ini lah hasilnya duit menang tu diorg bt jln2 ke sane sambil2 tu lawatan ke Majlis sane...
ala2...lawatan sambil belajar...heehee

ok lah bos pun dah kembali..
huuhuu...



:: baba jom ke McD::