"MyDaniShop Giveway"

taraahhhh...
salam isnin semua..

ayed & mama
...comel x kami... ;D

kali ini ayed pulak nak berbicara...
saje2 nak test mane tahu pas ini ada bakat ke ayed nak jd penulis..heehee
@ tak ayed akan mewarisi blog ini ke ;)- (ewahhh2)...

hari ni ayed nak promote 1 kedai ni..berapa hari ini mama selalu ckp pasal kedai ni...
kedai ni baru je bukak, tak salah ayed mama ckp 8 Disember aritu...
tauke kedai tu ada anak sebaya ayed namanya Muhammad Dani Emir (ni bkn abg dhani ayed tu ye...heehee) tapi lain bln, ayed bln 7 kwn tu bln 3..heehee

inilah die MyDaniShop


sila terjah ek!
baju2 nye boleh tahan
rugi sape x terjah...

pic credit to google

...ada royalti x ini...hehehee

mama ckp skrg ni ramai yg buat bisnes online
mama ckp jugak semoga mama dani, maju jaya dlm bisnes ni...cayoik2...

ok lah ...ini ayed promote bkn saje2 ye...
mama dani ni buat giveaway sempena pembukaan MyDaniShop
ada sape nak join boleh lah
tarikh tutup 9 JANUARI 2011 jam 11.59 MALAM




:: apa mcm Yana, ok x? heehee ::

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Isnin, 13 Disember 2010

"MyDaniShop Giveway"

Dicatat oleh FIESYAH di 3:04 PTG
taraahhhh...
salam isnin semua..

ayed & mama
...comel x kami... ;D

kali ini ayed pulak nak berbicara...
saje2 nak test mane tahu pas ini ada bakat ke ayed nak jd penulis..heehee
@ tak ayed akan mewarisi blog ini ke ;)- (ewahhh2)...

hari ni ayed nak promote 1 kedai ni..berapa hari ini mama selalu ckp pasal kedai ni...
kedai ni baru je bukak, tak salah ayed mama ckp 8 Disember aritu...
tauke kedai tu ada anak sebaya ayed namanya Muhammad Dani Emir (ni bkn abg dhani ayed tu ye...heehee) tapi lain bln, ayed bln 7 kwn tu bln 3..heehee

inilah die MyDaniShop


sila terjah ek!
baju2 nye boleh tahan
rugi sape x terjah...

pic credit to google

...ada royalti x ini...hehehee

mama ckp skrg ni ramai yg buat bisnes online
mama ckp jugak semoga mama dani, maju jaya dlm bisnes ni...cayoik2...

ok lah ...ini ayed promote bkn saje2 ye...
mama dani ni buat giveaway sempena pembukaan MyDaniShop
ada sape nak join boleh lah
tarikh tutup 9 JANUARI 2011 jam 11.59 MALAM




:: apa mcm Yana, ok x? heehee ::