Melaka Wonderland, Air Keroh

tak target pun nak ke Wonderland ni, tahu aku cuti sekolah ni, kenduri kahwin2 je..heehee..
alkisahnye abg ipor aku ajak g sane...Melaka 4/12/2010..hubby pun terus set je..emmm...die tak ingat lah tu ada kenduri kawen kwnnye..hoohoo
tapi aku sbg peneman setia ikutkan aje, lagi pun best g sane, boleh bwk Ayed main2 air...

ini 1st time Ayed g mandi pool..
bkn main seronok g die mandi pool, yg kelakarnye time ombak tu dtg bkn main menjerit lagi (ketawa) tapi bila ombak pegi menjerit (nak nangis) kalo boleh nak ombak tu dtg je...alahai anak mama oiii...



time kitaorg dtg tu ada Karnival Upin & Ipin..jadi ramailah org..
aku ingatkan tak ramai org ialah dari kami kuar umah Kajang smpi umah abg ipor (PD) & terus ke Melaka ujan sepanjang jln..
ramai jugak org dtg ujan2 ni..sabo jelah..


Upin, Ipin end geng..

dan kami pun sempat ar begambo ngan dinosors ini..
jgn ar tanye aku sape name dinasor yg aku ingat...yang pink tu..


ini..baby pink..haahaa


bdk ini dah tido..hulala..

ok, selamat jln
...lain kali dtg lagi...
bye2



mood x de lah ari ni..huuhuuu tapi nak update blog jugak...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Rabu, 8 Disember 2010

Melaka Wonderland, Air Keroh

Dicatat oleh FIESYAH di 1:40 PTG
tak target pun nak ke Wonderland ni, tahu aku cuti sekolah ni, kenduri kahwin2 je..heehee..
alkisahnye abg ipor aku ajak g sane...Melaka 4/12/2010..hubby pun terus set je..emmm...die tak ingat lah tu ada kenduri kawen kwnnye..hoohoo
tapi aku sbg peneman setia ikutkan aje, lagi pun best g sane, boleh bwk Ayed main2 air...

ini 1st time Ayed g mandi pool..
bkn main seronok g die mandi pool, yg kelakarnye time ombak tu dtg bkn main menjerit lagi (ketawa) tapi bila ombak pegi menjerit (nak nangis) kalo boleh nak ombak tu dtg je...alahai anak mama oiii...



time kitaorg dtg tu ada Karnival Upin & Ipin..jadi ramailah org..
aku ingatkan tak ramai org ialah dari kami kuar umah Kajang smpi umah abg ipor (PD) & terus ke Melaka ujan sepanjang jln..
ramai jugak org dtg ujan2 ni..sabo jelah..


Upin, Ipin end geng..

dan kami pun sempat ar begambo ngan dinosors ini..
jgn ar tanye aku sape name dinasor yg aku ingat...yang pink tu..


ini..baby pink..haahaa


bdk ini dah tido..hulala..

ok, selamat jln
...lain kali dtg lagi...
bye2



mood x de lah ari ni..huuhuuu tapi nak update blog jugak...