Anugerah Terindah

syukur alhamdulilah, bila aku dpt tau yg isteri kepada sepupu aku selamat melahirkan anak petame mereka yg diorg tunggu2 selama ini, 8 tahun kini berbayar bile sepupu aku & isterinye tekat untuk menggunakan kaedah TAFF @ bayi tabung uji @ persenyawaan luar rahim...

keratan akhbar yg memaparkan kejayaan diorg dlm program TAFF...

macam2 peristiwa yg dpt aku tau melaui kaedah TAFF ini, antaranya bila kak ina yg bekerja sebagai nurse di Hospital Tengku Ampuan Afzan (HTAA) terpaksa mengambil cuti tanpa gaji selama 1 tahun setengah semata2 utk dapatkan zuriat. tidak dapat melakukan kerja2 berat & sebagainya...

aku pun dah lame x jumpa kak ina, akhir sekali semasa aku kahwin bln Mei tahun 2008, time itu aku memang dah tau diorg nak wat kaedah ini, & kini inilah hasilnya...

segala-galanya selamat....

tahniah dari kami ber2 untuk abg zaki & kak ina...
doa2kan kami juga utk mendapatkan zuriat...




KATE FIESYAH:
*mak dik & ayah li aku ni mesti happy bile dpt 2 sekali cucu dlm tahun ini...beraye ngan cucu lah ye*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Jumaat, 2 Oktober 2009

Anugerah Terindah

Dicatat oleh FIESYAH di 2:38 PTG
syukur alhamdulilah, bila aku dpt tau yg isteri kepada sepupu aku selamat melahirkan anak petame mereka yg diorg tunggu2 selama ini, 8 tahun kini berbayar bile sepupu aku & isterinye tekat untuk menggunakan kaedah TAFF @ bayi tabung uji @ persenyawaan luar rahim...

keratan akhbar yg memaparkan kejayaan diorg dlm program TAFF...

macam2 peristiwa yg dpt aku tau melaui kaedah TAFF ini, antaranya bila kak ina yg bekerja sebagai nurse di Hospital Tengku Ampuan Afzan (HTAA) terpaksa mengambil cuti tanpa gaji selama 1 tahun setengah semata2 utk dapatkan zuriat. tidak dapat melakukan kerja2 berat & sebagainya...

aku pun dah lame x jumpa kak ina, akhir sekali semasa aku kahwin bln Mei tahun 2008, time itu aku memang dah tau diorg nak wat kaedah ini, & kini inilah hasilnya...

segala-galanya selamat....

tahniah dari kami ber2 untuk abg zaki & kak ina...
doa2kan kami juga utk mendapatkan zuriat...




KATE FIESYAH:
*mak dik & ayah li aku ni mesti happy bile dpt 2 sekali cucu dlm tahun ini...beraye ngan cucu lah ye*