kunjung mengunjung - syawal ke-5(PARTII)

ari ini dah 16 syawal ek! cepat no mase berlalu sedar2 dah ari isnin balik
update aku utk raye x abis g ni, x tau lah korang boring ke x baru nak update raye ke-5...hee.heee
masing2 aku tengok dah update sampai umah terbuke sane cni...

ini lah aku nak g tau raye ke-5, mak fon ajak g umah aku (umah mama), nak beraye same besan katenye, emmm...mama akulah besan paling dekat itu pun kalo de wat kenduri baru lah nak jumpe yg lain jauh2...besan(1) negeri 9-meniggal dah, nak jumpe camne dah..he...he.., besan(2) terengganu, besan(3) johor-al-fatihah,besan (4) sg.chua, kajang-mama aku lah, pas2 ni x tau lah blk ke perak kut..he..he...kak! cepat ckit ek x sabor nak mkm nasi minyak dah ni...

mlm itu, kami gerak 2 kete g umah mama, drebar g 1 anak buah hubby si aswad, aku bwk mak, bapak, ika...smpi pun dlm 15minit je itu pun sebab trafic ligth bkn main lembab, mama dari awal dah siap meehoon tapi rmi lak org dtg berkunjung sampai abis meehoon, nasib lah adik aku x kuar belinye sate, jadilah....

borak2 punye borak( dah besan kalo jumpe x ingat, bak kate org tua2 mak mertua lalu pun x perasan..he..he..)...aku pun minta izin nak balik g pun esoknye nak drive jauh...nunnn ke Perlis...sebelum blk sempat ar ambik gambo utk tatapan, mak & bapak mertua aku ni memang suke begambo, mama aku pe g....

mak & mama

haaaahhhh...cukup koram...

keluarga bahgia...

raye ke 6 & 7 drive jauh....tunggu ye aku cite g Perlis lak...




KATE FIESYAH:
*sane cni umah terbuke, makin buncit perut ni*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Isnin, 5 Oktober 2009

kunjung mengunjung - syawal ke-5(PARTII)

Dicatat oleh FIESYAH di 1:31 PTG
ari ini dah 16 syawal ek! cepat no mase berlalu sedar2 dah ari isnin balik
update aku utk raye x abis g ni, x tau lah korang boring ke x baru nak update raye ke-5...hee.heee
masing2 aku tengok dah update sampai umah terbuke sane cni...

ini lah aku nak g tau raye ke-5, mak fon ajak g umah aku (umah mama), nak beraye same besan katenye, emmm...mama akulah besan paling dekat itu pun kalo de wat kenduri baru lah nak jumpe yg lain jauh2...besan(1) negeri 9-meniggal dah, nak jumpe camne dah..he...he.., besan(2) terengganu, besan(3) johor-al-fatihah,besan (4) sg.chua, kajang-mama aku lah, pas2 ni x tau lah blk ke perak kut..he..he...kak! cepat ckit ek x sabor nak mkm nasi minyak dah ni...

mlm itu, kami gerak 2 kete g umah mama, drebar g 1 anak buah hubby si aswad, aku bwk mak, bapak, ika...smpi pun dlm 15minit je itu pun sebab trafic ligth bkn main lembab, mama dari awal dah siap meehoon tapi rmi lak org dtg berkunjung sampai abis meehoon, nasib lah adik aku x kuar belinye sate, jadilah....

borak2 punye borak( dah besan kalo jumpe x ingat, bak kate org tua2 mak mertua lalu pun x perasan..he..he..)...aku pun minta izin nak balik g pun esoknye nak drive jauh...nunnn ke Perlis...sebelum blk sempat ar ambik gambo utk tatapan, mak & bapak mertua aku ni memang suke begambo, mama aku pe g....

mak & mama

haaaahhhh...cukup koram...

keluarga bahgia...

raye ke 6 & 7 drive jauh....tunggu ye aku cite g Perlis lak...




KATE FIESYAH:
*sane cni umah terbuke, makin buncit perut ni*