tahniah

pagi td aku dpt sms dari makcik aku belah mama kiranye die sepupu pade mama, aku memang rapat ngan die, lagi2 time die ngah pratikel kat area kajang sebagai cikgu di Sekolah Jalan 6 Bandar Baru Bangi, Selangor & sekarang masih stay menjadi guru di sekolah ctu...

sms
Cik Fizan
07-Okt-2009 7:35 pagi


salam, akak dah slmt melahirkan baby boy pada 27.09.09.
Muhammad Thaqif Aidid B. Mohd Zainuddin



taniah!!!! hu..hu..dpt aku sepupu lagi..he..he...ramainye dlm keluarga aku tahun ni dpt baby..hooo..hooo...menumpang manja jelah aku ngan baby diorg ni...he..he...
ape pun TAHNIAH DARI KAMI BE2...




KATE FIESYAH:
*ari ni kat pejabat 2@3 kali trip...tension je nak wat itu ini sume x jadi sabor jelah..*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Rabu, 7 Oktober 2009

tahniah

Dicatat oleh FIESYAH di 2:28 PTG
pagi td aku dpt sms dari makcik aku belah mama kiranye die sepupu pade mama, aku memang rapat ngan die, lagi2 time die ngah pratikel kat area kajang sebagai cikgu di Sekolah Jalan 6 Bandar Baru Bangi, Selangor & sekarang masih stay menjadi guru di sekolah ctu...

sms
Cik Fizan
07-Okt-2009 7:35 pagi


salam, akak dah slmt melahirkan baby boy pada 27.09.09.
Muhammad Thaqif Aidid B. Mohd Zainuddin



taniah!!!! hu..hu..dpt aku sepupu lagi..he..he...ramainye dlm keluarga aku tahun ni dpt baby..hooo..hooo...menumpang manja jelah aku ngan baby diorg ni...he..he...
ape pun TAHNIAH DARI KAMI BE2...




KATE FIESYAH:
*ari ni kat pejabat 2@3 kali trip...tension je nak wat itu ini sume x jadi sabor jelah..*