update & IKEA 2010

dah berape ari aku x update blog, nak kate sibuk x jugak...cbuk ngan jamuan hari raye...makan, makan, makan...minggu membuncitkan perut bln ni...haiii, lagi terdaye makan...nanti sakit nak itu nak ini x dpt ye x?

sabtu lepas, pas aku beli sarapan pagi tergantung buku baru dari IKEA 2010 ni kat pagar umah, aku ingat jiran punye, tengok pagar diorg pun tergantung buku yg same...he..he...
ni aku punye lah...


petang, boring sangat tinggal umah sorang2, hubby g pejabat ambik barang, teringat lak kat buku IKEA tu...belek2...berangan sekejap aku, kalo de duit sume leh beli kan...


ruang tamu, simple & menarik


set almari...kemas...

bila lah nak banyak duit ni, kalo leh nak renovet je umah sewa aku ni, dah x bekenan bentuk strukturnye same je umah mak...aleh2 cari je umah baru kan!!! kalo umah sendiri sume leh buat x de org nak mare...bile lah nak beli umah...




KATE FIESYAH:
*banyak g nak update p keadaan x mengizinkan*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Rabu, 14 Oktober 2009

update & IKEA 2010

Dicatat oleh FIESYAH di 4:58 PTG
dah berape ari aku x update blog, nak kate sibuk x jugak...cbuk ngan jamuan hari raye...makan, makan, makan...minggu membuncitkan perut bln ni...haiii, lagi terdaye makan...nanti sakit nak itu nak ini x dpt ye x?

sabtu lepas, pas aku beli sarapan pagi tergantung buku baru dari IKEA 2010 ni kat pagar umah, aku ingat jiran punye, tengok pagar diorg pun tergantung buku yg same...he..he...
ni aku punye lah...


petang, boring sangat tinggal umah sorang2, hubby g pejabat ambik barang, teringat lak kat buku IKEA tu...belek2...berangan sekejap aku, kalo de duit sume leh beli kan...


ruang tamu, simple & menarik


set almari...kemas...

bila lah nak banyak duit ni, kalo leh nak renovet je umah sewa aku ni, dah x bekenan bentuk strukturnye same je umah mak...aleh2 cari je umah baru kan!!! kalo umah sendiri sume leh buat x de org nak mare...bile lah nak beli umah...




KATE FIESYAH:
*banyak g nak update p keadaan x mengizinkan*