1st cek up

salam semua, selamat kembali bekerja & betugas...ha!ha! jumaat ni cuti lagi kan! utk thn baru lak, 3 hari lagi...meh cni aku mulakan cite ari jumaat...pagi2 dlm pkl 9.00pg antar bapak g Pudu, blk kampung Perak ade kenduri kawen...aku x dpt lah nak blk time2 perut nak membuyut gni (br 2 bln he...he...)

pas antar bapak kami terus g Poliklinik UKM, ade opoiment cek up...aku dah ingat dah nak scan tu x leh buang air kecil p x tahan membuang jugak aku..he...he...time kene panggil tu dok. nak scan memang x nampak ar, dok bg setengah jam g minum...msk blk...alhamdulilah nampak dah, tengok muke hubby senyum je die nampak karung tu...he...he...

tapi time dok ukur lilitan tu x sampai g 8 week, dok kate baru 6 week, dok kate aku salah bg tarikh last period, emm...entah lah p tiap kali peroid aku catit kat kalender...1 lagi, time cek bp pun tekanan darah aku naik 140/80...x tau lah tu nape...slh 1 pun mungkin family arwah abah ade darah tinggi...risau pun ye...

nampak x tu dlm bulatan...kecil g baby mama...duk dlm tu diam2 ek...

bebalik kes tu, dok bagi 2 week utk dtg blk nak tengok baby & denyutan jantung...x pe lah benda2 tarikh2 tu leh kite ubah2 ye x...he..he...ikutkan dulu aku assit dok. Fadzilla ni...dok pun nak gelak tengok aku, dulu aku yg cek perot org skrg smpi dah ten aku..he...he...tunggu je lah ye 2 week g...doakan lah kesejahtreaan kami ek...amin...



KATE FIESYAH:
*he..he...dok dah tau aku de blog ni...tekejut gak aku...wahhhkaahaaa...salam dok...*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Isnin, 28 Disember 2009

1st cek up

Dicatat oleh FIESYAH di 11:17 PG
salam semua, selamat kembali bekerja & betugas...ha!ha! jumaat ni cuti lagi kan! utk thn baru lak, 3 hari lagi...meh cni aku mulakan cite ari jumaat...pagi2 dlm pkl 9.00pg antar bapak g Pudu, blk kampung Perak ade kenduri kawen...aku x dpt lah nak blk time2 perut nak membuyut gni (br 2 bln he...he...)

pas antar bapak kami terus g Poliklinik UKM, ade opoiment cek up...aku dah ingat dah nak scan tu x leh buang air kecil p x tahan membuang jugak aku..he...he...time kene panggil tu dok. nak scan memang x nampak ar, dok bg setengah jam g minum...msk blk...alhamdulilah nampak dah, tengok muke hubby senyum je die nampak karung tu...he...he...

tapi time dok ukur lilitan tu x sampai g 8 week, dok kate baru 6 week, dok kate aku salah bg tarikh last period, emm...entah lah p tiap kali peroid aku catit kat kalender...1 lagi, time cek bp pun tekanan darah aku naik 140/80...x tau lah tu nape...slh 1 pun mungkin family arwah abah ade darah tinggi...risau pun ye...

nampak x tu dlm bulatan...kecil g baby mama...duk dlm tu diam2 ek...

bebalik kes tu, dok bagi 2 week utk dtg blk nak tengok baby & denyutan jantung...x pe lah benda2 tarikh2 tu leh kite ubah2 ye x...he..he...ikutkan dulu aku assit dok. Fadzilla ni...dok pun nak gelak tengok aku, dulu aku yg cek perot org skrg smpi dah ten aku..he...he...tunggu je lah ye 2 week g...doakan lah kesejahtreaan kami ek...amin...



KATE FIESYAH:
*he..he...dok dah tau aku de blog ni...tekejut gak aku...wahhhkaahaaa...salam dok...*