tq Bos

bos aku rupenye baru blk Bandung...
aku pun x pasti same ade urusan keje @ becuti 3 ari tu...
yg aku tau bos aku g ngan beberape kakitangan lain...

pg2 lg, member aku dah dtg serah brg ni...key chain...
yg putih tu dr En. Isa, Unit Kebajikan...tq...

yg ijau tu dr bos aku...
aku pun x tau nape aku pilih warna ijau..
nampak lawo pun ye...@ ari ni pun aku pki baju ijau..
sedap je mate memandang...


Tangkuban Perahu Bandung
"tertera kat atas batu tu"



KATE FIESYAH:
*byk dah key chain aku semenjak keje kat cni...ngan budak student bg, staff cni bg, dr family..gantung @ x lame2 putus gak...banyak yg jahanam dr yg elok...he...he...*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Isnin, 21 Disember 2009

tq Bos

Dicatat oleh FIESYAH di 3:44 PTG
bos aku rupenye baru blk Bandung...
aku pun x pasti same ade urusan keje @ becuti 3 ari tu...
yg aku tau bos aku g ngan beberape kakitangan lain...

pg2 lg, member aku dah dtg serah brg ni...key chain...
yg putih tu dr En. Isa, Unit Kebajikan...tq...

yg ijau tu dr bos aku...
aku pun x tau nape aku pilih warna ijau..
nampak lawo pun ye...@ ari ni pun aku pki baju ijau..
sedap je mate memandang...


Tangkuban Perahu Bandung
"tertera kat atas batu tu"



KATE FIESYAH:
*byk dah key chain aku semenjak keje kat cni...ngan budak student bg, staff cni bg, dr family..gantung @ x lame2 putus gak...banyak yg jahanam dr yg elok...he...he...*