pertama kali Bertentang mata


dah 4 bulan lebih anak cousin aku ni
baru kali ini dpt aku jumpe time kenduri kawen kat Pahang

nama baby comel ni FAHRIN ADREEN...pangil FARIL
lahir pade 08 July 2009...
di Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia(PPUKM)

lasak Faril ni
x larat nak dukung
nampak je halus org nye
mulut boleh tahan kumap kamit je megomel
bile melayan bukan main g lah sukenye

yang baju purlpe tu ibunye (my cousin) kak Akmal
& adik pade abg farihan (yg baru kawen tu.....)
die kawen tahun yg same ngan aku
aku bln 5 die bln 8
p rezeki die dpt baby awal

yg diriba kak akmal tu anak cousin aku gak
anak kak farid
namanye aku lupa lak time2 ni....
he..he...
kak farid ramai sngt anaknye
boleh kate tiap kali aku jumpa mesti ngandung
rezeki.......
dlm gambo tu yg bongsu no. 5

itu lah rezeki masing2
insyallah masenye akan sampai utk aku
p bile itu x pasti...



KATE FIESYAH:
*bleh tanye uloss x, keadaan rase perut time awal mengandung, bab skrg ini pun aku dah late 7 ari, x mengharapkan sangat takut kecewa...@ x aku hanya sekadar betanya...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Rabu, 2 Disember 2009

pertama kali Bertentang mata

Dicatat oleh FIESYAH di 11:00 PG

dah 4 bulan lebih anak cousin aku ni
baru kali ini dpt aku jumpe time kenduri kawen kat Pahang

nama baby comel ni FAHRIN ADREEN...pangil FARIL
lahir pade 08 July 2009...
di Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia(PPUKM)

lasak Faril ni
x larat nak dukung
nampak je halus org nye
mulut boleh tahan kumap kamit je megomel
bile melayan bukan main g lah sukenye

yang baju purlpe tu ibunye (my cousin) kak Akmal
& adik pade abg farihan (yg baru kawen tu.....)
die kawen tahun yg same ngan aku
aku bln 5 die bln 8
p rezeki die dpt baby awal

yg diriba kak akmal tu anak cousin aku gak
anak kak farid
namanye aku lupa lak time2 ni....
he..he...
kak farid ramai sngt anaknye
boleh kate tiap kali aku jumpa mesti ngandung
rezeki.......
dlm gambo tu yg bongsu no. 5

itu lah rezeki masing2
insyallah masenye akan sampai utk aku
p bile itu x pasti...



KATE FIESYAH:
*bleh tanye uloss x, keadaan rase perut time awal mengandung, bab skrg ini pun aku dah late 7 ari, x mengharapkan sangat takut kecewa...@ x aku hanya sekadar betanya...