isnin & Ole2 PD

salam sume....
mcm ne ngan cuti 3 hari...
penuh dengan aktiviti ke?
aku? mcm biase lah...
jemputan sane cni...p pegi yg penting je...
ari jumaat duk umah kemas umah ckit2
ari sabtu g kenduri kat Putrajaya
ari ahad balik umah mama
petang tu janji ngan bakal pengantin...ewahhhhh....

time skrg ni...kat luar sane ujan...
aku duk sorg2 dlm opis...member lain x de...
k.neb cuti 1 minggu, zura & cik yati ade taklimat
abg nozri cuti emergency, en. sitam jap msk jap kuar...
g pun urusan keje cetakan sume kat bwh...
naik atas sekadar nak sape aku je...he...he...
abg nuar biaselah pemandu mane nak lekang duk opis,
bwk kete je lah die...

nasib lah aku ingat ramai yg x de...
so sblm smpi opis aku de lah singgah bl nasi lemak tepi jln kat umah
bl sekali ngan mama punye...mama x chat...
asma die dtg blk...
sms jugak aku ngan adik aimu...
dr pkl 9.00mlm smpi pkl 11.30mlm td x settel kat hos. kajang...
alhamdulilah pas kene enjet, ade rase kurang...
mama mkn ubat...cepat sembuh..ok... :)

emmm...n3 PD aku x abis g...he...he...
ok lah smbg ckit je ek!!!

pas g jln2...perut dah lapo mkn kat teluk kemang...
aku rekeman hubby mkn nasi goreng tomyam...
p hampeh...memang x sedap langsung...x de rase...kosong je...
sorry sayang...he..he...

hobi baru Dhani, suke naik kete yg kene bayor duit seling...
time ni kat dataran teluk kemang...

pas mkn2 ingat nak blk...
p dah nampak ekspo PD dah bukak singgah lah jugak..
jln2 cuci mate...
p target aku memang nak beli comforter...
aku beli 2 utk mama 1...

simple je comferter yg aku beli...dah jemu asyik bunga2 je...
ambik yg kotak2 lak..RM50..murah sngt...


ini mug yg aku beli sbg cenderamate dr
PD Ostrich Showfarm
sempoi....

ok
can cin cau...
huuu..huuuu...sejukkkk...



KATE FIESYAH
*blk dulu ek...*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Isnin, 14 Disember 2009

isnin & Ole2 PD

Dicatat oleh FIESYAH di 5:00 PTG
salam sume....
mcm ne ngan cuti 3 hari...
penuh dengan aktiviti ke?
aku? mcm biase lah...
jemputan sane cni...p pegi yg penting je...
ari jumaat duk umah kemas umah ckit2
ari sabtu g kenduri kat Putrajaya
ari ahad balik umah mama
petang tu janji ngan bakal pengantin...ewahhhhh....

time skrg ni...kat luar sane ujan...
aku duk sorg2 dlm opis...member lain x de...
k.neb cuti 1 minggu, zura & cik yati ade taklimat
abg nozri cuti emergency, en. sitam jap msk jap kuar...
g pun urusan keje cetakan sume kat bwh...
naik atas sekadar nak sape aku je...he...he...
abg nuar biaselah pemandu mane nak lekang duk opis,
bwk kete je lah die...

nasib lah aku ingat ramai yg x de...
so sblm smpi opis aku de lah singgah bl nasi lemak tepi jln kat umah
bl sekali ngan mama punye...mama x chat...
asma die dtg blk...
sms jugak aku ngan adik aimu...
dr pkl 9.00mlm smpi pkl 11.30mlm td x settel kat hos. kajang...
alhamdulilah pas kene enjet, ade rase kurang...
mama mkn ubat...cepat sembuh..ok... :)

emmm...n3 PD aku x abis g...he...he...
ok lah smbg ckit je ek!!!

pas g jln2...perut dah lapo mkn kat teluk kemang...
aku rekeman hubby mkn nasi goreng tomyam...
p hampeh...memang x sedap langsung...x de rase...kosong je...
sorry sayang...he..he...

hobi baru Dhani, suke naik kete yg kene bayor duit seling...
time ni kat dataran teluk kemang...

pas mkn2 ingat nak blk...
p dah nampak ekspo PD dah bukak singgah lah jugak..
jln2 cuci mate...
p target aku memang nak beli comforter...
aku beli 2 utk mama 1...

simple je comferter yg aku beli...dah jemu asyik bunga2 je...
ambik yg kotak2 lak..RM50..murah sngt...


ini mug yg aku beli sbg cenderamate dr
PD Ostrich Showfarm
sempoi....

ok
can cin cau...
huuu..huuuu...sejukkkk...



KATE FIESYAH
*blk dulu ek...*