Reunion budak2 SMK Kajang Utama

dah 1 thn setengah aku x jumpe diorg ni...zaman gedik2 dah abis nampaknye...he..he...ptg jumaat (cuti krismas) kami bdk SMK Kajang Utama wat kali ke3 x slh aku adakan reunion, baru thn ni dpt aku join...tahun2 sudah bz keje, sepupu kawen mcm2 hal...pertemuan ni diatur oleh Bai & Maria di Restoran Noodle Station, Metro Point, Kajang...

asalnye bdk2 pompuan jumpe pg g tengok wayang kat JJ Balakong, p aku x join lah pg tu kan aku de cek up...so janji ngan bdk2 laki sume pas smbyg jumaat pkl 3.30ptg kat cni...aku g lmbt ckit bab ujan, hubby pun x sehat...settel die dl sblm kuar...he..he...

smpi2 aku lah satu2nye mak dare yg dah kawen..he...he..& blk pengantin baru si Balkis...beze sungguh dah ngan diorg & plg ketara bentuk bdn...wahkkkahhhaaa...dl aku lah yg plg kus & comel...pechhhhh...ayat x mau klh...(puji diri senderi x slh kan...he..he)...abis2 tengok bdk laki x de...cume si Akmal & Ali je...jadilah...

x rmi pun yg dpt joint, masing2 de keje,kene paham lah...nak tahu kami ni lah bacth petame time ting. 6 kat SMK Kajang Utama...nak kate time tu cikgu x rmi & kitaorg yg ajar bdk2 ting. 1 & 2 mase tu...


cni aku kenalkan...plg kiri tu aku lah mak buyung...he..he...Affa, ambik nursing kat Sarawak tgl 1 thn je lagi & katenye nak keje kat sane, masuuuukkkk...yg baju kuning tu Balkis...he...he...bkl melangsungkan perkahwinan 2 Januari dpn, keje ngan aku kat UKM, unit kenderaan...tudung putih tu kamcing aku ddk 1 meja 1 kerusi ngan aku time sek...he...he...manja orgyne anak bongsu...keje kat bintang warta sbg penolong akauntan & last tu Ila, Penolong Pendaftar beb! kat UPM...


yg ni plak plg kanan Badariah, kerani di Pejabat Pos, Serdang..sebelah tu Maria keje kat MINT x slh aku...lembut orgnye....yg tudung putih tu Nadia, belajar kat Kedah & Nashrah belajar g kut...he..he...


mknan kat noodle ni sedap2 jugak ar...ari tu aku mkn nasi goreng tomyam...yummmyyy...sedap gile bnyk lak tu bhn2 dlm tu ngan udang, sotong, besar2...air biase lah aku kan suke coklat so aku order mocha...he...he..


ambik gambo dulu sblm jln2...


ar, ni plak jejake2 malaya...2 org ni lah yg dpt join, yg lain keje cari duit nak kawen katenkan..he.hee..aku kenalkan yg kiri tu Akmal, aku 1 sek. dr time sekolah rendah smpi lah sek. menegah dari sek. bangi smpi sek. Kajang Utama ni...& kami pun 1 tmn, anak ustaza ni beb!!! keje kat UPM....sebelah tu plak Ali, rajin orgnye time sek. lagi dah pandai cari duit skrg ni pun ade keje tetap p masih wat keje part time...kalo korg nak tau Ali ni penah couple ngan Affa tau, p pas sek. putus...aku tau lah ckit2 bab2 diorg brek p mls ar nak cite kat cni...paham2 sudah lah ye...

time nak blk tu sume pesan jgn lupe g tau nanti kalo dah due date, masing2 nak jadi mak kat anak aku ni...insyallah arap sume bejalan ngan lancar...Amin...



KATE FIESYAH:
*ari ini adik aku de interview wat kali ke-2 kat Majlis Nilai, semoga bejaye ye dik :) ...*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Khamis, 31 Disember 2009

Reunion budak2 SMK Kajang Utama

Dicatat oleh FIESYAH di 9:02 PG
dah 1 thn setengah aku x jumpe diorg ni...zaman gedik2 dah abis nampaknye...he..he...ptg jumaat (cuti krismas) kami bdk SMK Kajang Utama wat kali ke3 x slh aku adakan reunion, baru thn ni dpt aku join...tahun2 sudah bz keje, sepupu kawen mcm2 hal...pertemuan ni diatur oleh Bai & Maria di Restoran Noodle Station, Metro Point, Kajang...

asalnye bdk2 pompuan jumpe pg g tengok wayang kat JJ Balakong, p aku x join lah pg tu kan aku de cek up...so janji ngan bdk2 laki sume pas smbyg jumaat pkl 3.30ptg kat cni...aku g lmbt ckit bab ujan, hubby pun x sehat...settel die dl sblm kuar...he..he...

smpi2 aku lah satu2nye mak dare yg dah kawen..he...he..& blk pengantin baru si Balkis...beze sungguh dah ngan diorg & plg ketara bentuk bdn...wahkkkahhhaaa...dl aku lah yg plg kus & comel...pechhhhh...ayat x mau klh...(puji diri senderi x slh kan...he..he)...abis2 tengok bdk laki x de...cume si Akmal & Ali je...jadilah...

x rmi pun yg dpt joint, masing2 de keje,kene paham lah...nak tahu kami ni lah bacth petame time ting. 6 kat SMK Kajang Utama...nak kate time tu cikgu x rmi & kitaorg yg ajar bdk2 ting. 1 & 2 mase tu...


cni aku kenalkan...plg kiri tu aku lah mak buyung...he..he...Affa, ambik nursing kat Sarawak tgl 1 thn je lagi & katenye nak keje kat sane, masuuuukkkk...yg baju kuning tu Balkis...he...he...bkl melangsungkan perkahwinan 2 Januari dpn, keje ngan aku kat UKM, unit kenderaan...tudung putih tu kamcing aku ddk 1 meja 1 kerusi ngan aku time sek...he...he...manja orgyne anak bongsu...keje kat bintang warta sbg penolong akauntan & last tu Ila, Penolong Pendaftar beb! kat UPM...


yg ni plak plg kanan Badariah, kerani di Pejabat Pos, Serdang..sebelah tu Maria keje kat MINT x slh aku...lembut orgnye....yg tudung putih tu Nadia, belajar kat Kedah & Nashrah belajar g kut...he..he...


mknan kat noodle ni sedap2 jugak ar...ari tu aku mkn nasi goreng tomyam...yummmyyy...sedap gile bnyk lak tu bhn2 dlm tu ngan udang, sotong, besar2...air biase lah aku kan suke coklat so aku order mocha...he...he..


ambik gambo dulu sblm jln2...


ar, ni plak jejake2 malaya...2 org ni lah yg dpt join, yg lain keje cari duit nak kawen katenkan..he.hee..aku kenalkan yg kiri tu Akmal, aku 1 sek. dr time sekolah rendah smpi lah sek. menegah dari sek. bangi smpi sek. Kajang Utama ni...& kami pun 1 tmn, anak ustaza ni beb!!! keje kat UPM....sebelah tu plak Ali, rajin orgnye time sek. lagi dah pandai cari duit skrg ni pun ade keje tetap p masih wat keje part time...kalo korg nak tau Ali ni penah couple ngan Affa tau, p pas sek. putus...aku tau lah ckit2 bab2 diorg brek p mls ar nak cite kat cni...paham2 sudah lah ye...

time nak blk tu sume pesan jgn lupe g tau nanti kalo dah due date, masing2 nak jadi mak kat anak aku ni...insyallah arap sume bejalan ngan lancar...Amin...



KATE FIESYAH:
*ari ini adik aku de interview wat kali ke-2 kat Majlis Nilai, semoga bejaye ye dik :) ...*