GO BACK!!!!!


heiiii....korong2 sume....aku dah balik!!!!! Ho!Ho!Ho!...benarnye aku balik ari jumaat
tapi skrg aku tengah malas yg amat....ialah cuti lame sngt...wat keje kat opis pun mau x mau je...ho!ho!ho!...
aku bnyk benda nak cite ngan korang sepanjang cuti ari tu...time ngah rajin kat umah nak blog...pc umah mama wat hal klu umah aku lagi lah...ampeh....tu wat aku benggang yg amat & tambah2 jadinye pemalas...


skrg ni plak kat tempat keje dah mule cbuk untuk Minggu Mesra Pelajar (MMP)...insyallah pendaftaran pelajar baru akan bermule pade 28 Jun 2009 ni...aku benarnye cuti bnyk g 11 ari rase2nye burn mcm tu je kut...huk!huk!...cuti lame2 pun hubby bukannye ade...sorang2 jugak aku...


KATE FIESYAH:

*bile lah aku ni nak rajin*



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Khamis, 18 Jun 2009

GO BACK!!!!!

Dicatat oleh FIESYAH di 2:00 PTG

heiiii....korong2 sume....aku dah balik!!!!! Ho!Ho!Ho!...benarnye aku balik ari jumaat
tapi skrg aku tengah malas yg amat....ialah cuti lame sngt...wat keje kat opis pun mau x mau je...ho!ho!ho!...
aku bnyk benda nak cite ngan korang sepanjang cuti ari tu...time ngah rajin kat umah nak blog...pc umah mama wat hal klu umah aku lagi lah...ampeh....tu wat aku benggang yg amat & tambah2 jadinye pemalas...


skrg ni plak kat tempat keje dah mule cbuk untuk Minggu Mesra Pelajar (MMP)...insyallah pendaftaran pelajar baru akan bermule pade 28 Jun 2009 ni...aku benarnye cuti bnyk g 11 ari rase2nye burn mcm tu je kut...huk!huk!...cuti lame2 pun hubby bukannye ade...sorang2 jugak aku...


KATE FIESYAH:

*bile lah aku ni nak rajin*