sibuk bekerja!!!!

beberapa ari ni aku diam seketika bkn kerna berkecil ati, suke & duka...p kutrat ku diguna pakai untuk menguruskan kemasukan pelajar baru thn ni...dah 2 ari aku blk lambat, nasib ar hubby x de leh gak aku kumpul ot...he..he...p syukur segala persiapan dah hampir selesai hanya menunggu untuk hari pendaftaran pada Ahad ni 28 Jun, 2009...
segala cuti yg aku rancang nampaknye aku burn je lah..kerna kerja aku lere..(he..he...mcm bodek bos je...kuiii...kuiii)...ape pun aku semangat tuk ari ahad ni...
sebelum tu kite layan pic..ok..


pg2 lagi aku dah msk bilik gerakan melihat brg2 yg smpi & melahap santapan pg yg kini selama 2 ari mkn free oooo...konyang perut...yummmy!!!!


keje dlm opis x settel g...sblm tu aku ngan k. dalila sempat ar begambo sblm bos msk..x pasal de gak yg kate nak begambo@ keje...kuiii!kuii!


lihatlah meja kami bersepah2...pe yg pasti cian pd k. dalila dek kerna kerja byk sampaikan pc die msk wad PTM...he..he...time ni lah die wat hal...pe pun keje siap..yo!yo!


ni lah keje yg x bape gemo...kad2 jemputan utk pengarah, timbalan, pengetua bak kate 1 ukm ni nak dijemput sepanjang program MMP ni...ni baru ckit dlm kotak mak aiii...sabor je lah...
keje kene ikhlas ye x...


ptg msk bilik gerakan, ringan2 kan tulang...


ni lah antara brg yg akan kami berikan pade 3+++ org pelajar...
siap stoking lambak je lah bak gunung everets..


akhir sekali...beg2 akan diikiat mengikut jumlah pelajar yg akan berdaftar ke kolej


KATE FIESYAH:
*mate dah naik buntang....2 ari x cukup tido*















  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Khamis, 25 Jun 2009

sibuk bekerja!!!!

Dicatat oleh FIESYAH di 10:09 PG
beberapa ari ni aku diam seketika bkn kerna berkecil ati, suke & duka...p kutrat ku diguna pakai untuk menguruskan kemasukan pelajar baru thn ni...dah 2 ari aku blk lambat, nasib ar hubby x de leh gak aku kumpul ot...he..he...p syukur segala persiapan dah hampir selesai hanya menunggu untuk hari pendaftaran pada Ahad ni 28 Jun, 2009...
segala cuti yg aku rancang nampaknye aku burn je lah..kerna kerja aku lere..(he..he...mcm bodek bos je...kuiii...kuiii)...ape pun aku semangat tuk ari ahad ni...
sebelum tu kite layan pic..ok..


pg2 lagi aku dah msk bilik gerakan melihat brg2 yg smpi & melahap santapan pg yg kini selama 2 ari mkn free oooo...konyang perut...yummmy!!!!


keje dlm opis x settel g...sblm tu aku ngan k. dalila sempat ar begambo sblm bos msk..x pasal de gak yg kate nak begambo@ keje...kuiii!kuii!


lihatlah meja kami bersepah2...pe yg pasti cian pd k. dalila dek kerna kerja byk sampaikan pc die msk wad PTM...he..he...time ni lah die wat hal...pe pun keje siap..yo!yo!


ni lah keje yg x bape gemo...kad2 jemputan utk pengarah, timbalan, pengetua bak kate 1 ukm ni nak dijemput sepanjang program MMP ni...ni baru ckit dlm kotak mak aiii...sabor je lah...
keje kene ikhlas ye x...


ptg msk bilik gerakan, ringan2 kan tulang...


ni lah antara brg yg akan kami berikan pade 3+++ org pelajar...
siap stoking lambak je lah bak gunung everets..


akhir sekali...beg2 akan diikiat mengikut jumlah pelajar yg akan berdaftar ke kolej


KATE FIESYAH:
*mate dah naik buntang....2 ari x cukup tido*