E71 & NAIB JUARA

weekend ari sabtu 27 Jun 2009
abiskan mase ngan hubby ialah sok tu kan aku kene keje nak gatei2 lah ngan cik abey...he..he...x mau mare ye...
kami x kemane pun cume hubby je lah tangan dah bnyk duit...ajaknye aku g tngk fon baru...hubby memang nak beli fon baru sblm g PULAPES...aku je yg x bg tkt ilang kat sane, so die kate ok je kat sane x de g kejadian brg2 yg ilang....ialah org kate sediakan payung sebelum ujan...ye x?
aku ok jelah...p mane? kajang je...asalnye hubby nak beli fon touch scren p ape x yg tauke kedai tu megayat nye...tukor pikiran beli yg lain...NOKIA E71


aku x cemburu p jelous jelah..he...he.. bab hubby de fon baru...aku x dpt pape so aku minta ar holder nak lekat kat kete...memang lame dah nak pki holder p x beli2...so ni dpt free aku tibai jelah...rezeki...


mentang2 de fon baru smpi ke mlm digodek2 fon tu...aku pun sempat ar menyelit nak gak belajor2




weekend ari ahad 28 Jun 2009
aku keje...p hubby x sunyi pun kat umah die ade pelawanan persahabatan kat tmn kami...perlawanan bola sepak...so hubby dpt naib juara...ye..!! hubby menang...tahniah sayang...



KATE FIESYAH:
*sempat ar aku jumpe hubby sblm blk ke PULAPES...minggu ni hubby kate x blk bnyk aktiviti nak diuruskan sblm penamatan latihan...minggu ni hubby wat amali kat Sepang...minggu depan g Pangkor...ishhkkk....ishhhkkkk...melancong je lah hubby aku ni...aku pun sempat ar ckp kat hubby tngk2 ar ckit kat Pangkor tu ok ke x...klu ok nak lah aku honeymoon ke sane...*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Selasa, 30 Jun 2009

E71 & NAIB JUARA

Dicatat oleh FIESYAH di 3:52 PTG
weekend ari sabtu 27 Jun 2009
abiskan mase ngan hubby ialah sok tu kan aku kene keje nak gatei2 lah ngan cik abey...he..he...x mau mare ye...
kami x kemane pun cume hubby je lah tangan dah bnyk duit...ajaknye aku g tngk fon baru...hubby memang nak beli fon baru sblm g PULAPES...aku je yg x bg tkt ilang kat sane, so die kate ok je kat sane x de g kejadian brg2 yg ilang....ialah org kate sediakan payung sebelum ujan...ye x?
aku ok jelah...p mane? kajang je...asalnye hubby nak beli fon touch scren p ape x yg tauke kedai tu megayat nye...tukor pikiran beli yg lain...NOKIA E71


aku x cemburu p jelous jelah..he...he.. bab hubby de fon baru...aku x dpt pape so aku minta ar holder nak lekat kat kete...memang lame dah nak pki holder p x beli2...so ni dpt free aku tibai jelah...rezeki...


mentang2 de fon baru smpi ke mlm digodek2 fon tu...aku pun sempat ar menyelit nak gak belajor2




weekend ari ahad 28 Jun 2009
aku keje...p hubby x sunyi pun kat umah die ade pelawanan persahabatan kat tmn kami...perlawanan bola sepak...so hubby dpt naib juara...ye..!! hubby menang...tahniah sayang...



KATE FIESYAH:
*sempat ar aku jumpe hubby sblm blk ke PULAPES...minggu ni hubby kate x blk bnyk aktiviti nak diuruskan sblm penamatan latihan...minggu ni hubby wat amali kat Sepang...minggu depan g Pangkor...ishhkkk....ishhhkkkk...melancong je lah hubby aku ni...aku pun sempat ar ckp kat hubby tngk2 ar ckit kat Pangkor tu ok ke x...klu ok nak lah aku honeymoon ke sane...*