KENDURI KAHWIN

weekend ari sabtu, korang sume g mane? cuti sekolah ni...aku mcm biase lah x kemane...p mak& bpk mertua ku dpt jemputan utk pihak keluarga...jemputan kahwin lahhhhh!!!!...aku x kenal p ni pihak sebelah mak...nak tanye lebih2 malas ar asal tau de saudare sudah...he...he...x senonoh aku ni kann....

kat kenduri tu pe yg penting ayam golek beb!!! 1 lori sewa ayam golek...pehhhh!!!...perut ku lapor kebenor...ialah memang x mkn dr pagi...semata2 nak ke sini...time aku dtg, pengantin pun smpi nak snap gambar pun x dpt, tgn dah penuh dengan nasi...x polah...


abis je mkn, bpk & mak wat jejak kasih mencari keluarga2 yg lame terpisah...wahkahhh!!!kahhh!!!..ampun mak&bpk...he..he...aku pun pe lagi sempat ar snap gambor pengantin time mkn...ni jelah yg dpt...tegangga pengantin lelaki...tekejut kut...ke wat pose maut....hahahahah!!!

ni lah gift yg diorg bagi, comel je...mafin perase kopi..bleh lah sedapnye...



KATE FIESYAH:
*petang tu sempat ar kuar ngan hubby g jln2 kat metro...x de pe yg dicari, so jd boring lak ke sane mcm aku ni kat negara org je...ialah sume2 mat&minah endon..mat bagla...waHHHH!!! aku x tahan nak bau rasenye...sabor jelah...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Selasa, 9 Jun 2009

KENDURI KAHWIN

Dicatat oleh FIESYAH di 1:02 PG
weekend ari sabtu, korang sume g mane? cuti sekolah ni...aku mcm biase lah x kemane...p mak& bpk mertua ku dpt jemputan utk pihak keluarga...jemputan kahwin lahhhhh!!!!...aku x kenal p ni pihak sebelah mak...nak tanye lebih2 malas ar asal tau de saudare sudah...he...he...x senonoh aku ni kann....

kat kenduri tu pe yg penting ayam golek beb!!! 1 lori sewa ayam golek...pehhhh!!!...perut ku lapor kebenor...ialah memang x mkn dr pagi...semata2 nak ke sini...time aku dtg, pengantin pun smpi nak snap gambar pun x dpt, tgn dah penuh dengan nasi...x polah...


abis je mkn, bpk & mak wat jejak kasih mencari keluarga2 yg lame terpisah...wahkahhh!!!kahhh!!!..ampun mak&bpk...he..he...aku pun pe lagi sempat ar snap gambor pengantin time mkn...ni jelah yg dpt...tegangga pengantin lelaki...tekejut kut...ke wat pose maut....hahahahah!!!

ni lah gift yg diorg bagi, comel je...mafin perase kopi..bleh lah sedapnye...



KATE FIESYAH:
*petang tu sempat ar kuar ngan hubby g jln2 kat metro...x de pe yg dicari, so jd boring lak ke sane mcm aku ni kat negara org je...ialah sume2 mat&minah endon..mat bagla...waHHHH!!! aku x tahan nak bau rasenye...sabor jelah...