WEEKEND (HARI SABTU)

hei korang, korang tau kan sabtu lepas my anniversary 1th so aku ngan hubby x de lah nak celebrate ape pun...bab bajet lari oooooooo....so aku ngan hubby pun bincang mlm tu & sepakat jln2 kat Alamanda, Putrajaya...lame x ke sane, rase last g sblm kawin....

sebelum tu ambik gambar dulu, so mcm ne nmpk x kabahgiaan dlm raut wajah kami...cewahhhh!!!...alahaiiii pipi masing2 bukan main gebu g...

smpi je sane, berpusing2 kami mencari park, penuh....msk je dlm mak aiiiiiiiii.....SALE!!!! GILE2!!
kami pun ronda2 dl sebelum cari 1 or 2 brg tuk beli...p tgh sale ni mate masing2 x tau nak beli ape bab murah lah sngt..."tngk hubby pening kut x tau nak beli pe sume lawa time sale ni"..he..he...pas puas shopping, mkn2...x tau nak g mane jln2 ar sekitar Putrajaya...


"kami ronda2 dulu ek!"


pe yg pasti hubby berjaya untuk jln atas jambatan gantung ni...p x leh turun...frust ar jugak...


sebelum balik singgah jap kat pasar mlm bab hubby nak cari kasut bunder nak wat lanyak kat Pulapes...p biaselah time nak cari sume x de...1 g cite...klu korang nak tau pasar mlm kat cni lah tempat kami berdua dating...wah!wah!..cian kan kami dating kat pasar mlm...Ye! disebabkan kami ni dulu 1 tmpt keje kat 7eleven area ctu pas hubby abis Politeknik & aku tunggu result STPM...dulu lah sape yg x kenal kami ni couple pasar mlm...he..he...so! korang nak tau pe yg kami beli....ni lah die....


baju t-shirt je...beli 3 helai kat Butik Giordano...baju purple tu aku yg punye yg lain paham2 je lah...

1 g cite... aku ni klu kuar shopping ngan hubby x sah klu x masuk kedai al-ikhsan...kedai ni memang favourite hubby...kedai ni x sah klu 2 kali x kuar masuk...mau je org kaunter tu pandang kitorg lain mcm...bkn ape hubby x tau nak pilih mane 1 baju nak dibeli, so hubby suruh aku pilih...mcm ne lawa x baju yg aku pilih tuk hubby...

so itu lah weekend aku & hubby ari sabtu lepas penat rasenye lame x kuar jln2 mcm tu semenjak hubby kursus kat Pulapes...hubby pun tgl 2 bln g nak abis kat sane..



KATA FIESYAH:
*aku ni klu kuar jadi menteri kewangan yg dilantik secara rasmi mase couple lagi...so bajet ari tu shopping2, mkn2, jln2 x smpi pun RM150++*jimat x?

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Selasa, 2 Jun 2009

WEEKEND (HARI SABTU)

Dicatat oleh FIESYAH di 11:57 PTG
hei korang, korang tau kan sabtu lepas my anniversary 1th so aku ngan hubby x de lah nak celebrate ape pun...bab bajet lari oooooooo....so aku ngan hubby pun bincang mlm tu & sepakat jln2 kat Alamanda, Putrajaya...lame x ke sane, rase last g sblm kawin....

sebelum tu ambik gambar dulu, so mcm ne nmpk x kabahgiaan dlm raut wajah kami...cewahhhh!!!...alahaiiii pipi masing2 bukan main gebu g...

smpi je sane, berpusing2 kami mencari park, penuh....msk je dlm mak aiiiiiiiii.....SALE!!!! GILE2!!
kami pun ronda2 dl sebelum cari 1 or 2 brg tuk beli...p tgh sale ni mate masing2 x tau nak beli ape bab murah lah sngt..."tngk hubby pening kut x tau nak beli pe sume lawa time sale ni"..he..he...pas puas shopping, mkn2...x tau nak g mane jln2 ar sekitar Putrajaya...


"kami ronda2 dulu ek!"


pe yg pasti hubby berjaya untuk jln atas jambatan gantung ni...p x leh turun...frust ar jugak...


sebelum balik singgah jap kat pasar mlm bab hubby nak cari kasut bunder nak wat lanyak kat Pulapes...p biaselah time nak cari sume x de...1 g cite...klu korang nak tau pasar mlm kat cni lah tempat kami berdua dating...wah!wah!..cian kan kami dating kat pasar mlm...Ye! disebabkan kami ni dulu 1 tmpt keje kat 7eleven area ctu pas hubby abis Politeknik & aku tunggu result STPM...dulu lah sape yg x kenal kami ni couple pasar mlm...he..he...so! korang nak tau pe yg kami beli....ni lah die....


baju t-shirt je...beli 3 helai kat Butik Giordano...baju purple tu aku yg punye yg lain paham2 je lah...

1 g cite... aku ni klu kuar shopping ngan hubby x sah klu x masuk kedai al-ikhsan...kedai ni memang favourite hubby...kedai ni x sah klu 2 kali x kuar masuk...mau je org kaunter tu pandang kitorg lain mcm...bkn ape hubby x tau nak pilih mane 1 baju nak dibeli, so hubby suruh aku pilih...mcm ne lawa x baju yg aku pilih tuk hubby...

so itu lah weekend aku & hubby ari sabtu lepas penat rasenye lame x kuar jln2 mcm tu semenjak hubby kursus kat Pulapes...hubby pun tgl 2 bln g nak abis kat sane..



KATA FIESYAH:
*aku ni klu kuar jadi menteri kewangan yg dilantik secara rasmi mase couple lagi...so bajet ari tu shopping2, mkn2, jln2 x smpi pun RM150++*jimat x?