TWINS

nmpk nye aku ade utang ngan korang tentang 1 tang mengenai anak buah aku ni...kan aku suh korang teke mane 1 yg kembar & yg mane satu along & angah....so korang dah teke ke? k lah aku kenalkan lah ngan korang sume anak buah aku yg dah besar panjang....


ni lah die anak buah aku yg kembar yg paling kiri dan 2 dari kanan...yg sulong kiri ANISAH & kanan angah ANIRAH....he!..he!...tngk si angah besar dari along kan....citenye time dlm kandungan si along ni ditindih si angah so ibunye kene lah cezer...


KATE FIESYAH:
*sakit x cezer* he..he...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Isnin, 22 Jun 2009

TWINS

Dicatat oleh FIESYAH di 5:20 PTG
nmpk nye aku ade utang ngan korang tentang 1 tang mengenai anak buah aku ni...kan aku suh korang teke mane 1 yg kembar & yg mane satu along & angah....so korang dah teke ke? k lah aku kenalkan lah ngan korang sume anak buah aku yg dah besar panjang....


ni lah die anak buah aku yg kembar yg paling kiri dan 2 dari kanan...yg sulong kiri ANISAH & kanan angah ANIRAH....he!..he!...tngk si angah besar dari along kan....citenye time dlm kandungan si along ni ditindih si angah so ibunye kene lah cezer...


KATE FIESYAH:
*sakit x cezer* he..he...