Kontrak Baru


korang sume tau kan nape bln lepas aku asyik cuti & kebanyakkan cuti aku burn mcm tu je...pastinye syukur alhamdulillah kontrak aku masih lagi disambung utk berkhidmat di UKM...mulai esok dengan semangat baru (yoyo o je..he..he..) aku akan membaiki segala kelemahan & kesilapan yg lalu utk lebih maju dr skrg....

time cuti ari tu aku dah dpt surat dari pihak UKM mengenai penyambungan kontrak...mcm biase lah...beberape borang harus aku isi terutamanye borang pembaharuan kontrak....ni x isi kate x nak smbg lak kang...lain lak citenye....selain tu surat perjanjian antara ukm & pekerja (aku le)....sume nye dah settle..

dah alang kepalang ke Pejabat Pendaftar...aku tukar lah status...he..he...dah 1 thn kawen x tukar2 g status masih "CIK"...he..he...(mcm x gaku dah kawen je)...selain tu gak aku tmbh ar tanggungan perubatan letak name hubby....smpi kan hubby dah bebel namenye x msk g dlm tanggungan aku....ishhhhh...ishhhhh...bkn x nak masukkan p mase nak ke Pejabat Pendaftar tu maleh yg amat...(alasan je lah tu..he...he...)...



KATE FIESYAH:
*tarikh penyambungan kontrak mulai 02 Julai 2009 hingga 01 Julai 2011*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Rabu, 1 Julai 2009

Kontrak Baru

Dicatat oleh FIESYAH di 12:10 PG

korang sume tau kan nape bln lepas aku asyik cuti & kebanyakkan cuti aku burn mcm tu je...pastinye syukur alhamdulillah kontrak aku masih lagi disambung utk berkhidmat di UKM...mulai esok dengan semangat baru (yoyo o je..he..he..) aku akan membaiki segala kelemahan & kesilapan yg lalu utk lebih maju dr skrg....

time cuti ari tu aku dah dpt surat dari pihak UKM mengenai penyambungan kontrak...mcm biase lah...beberape borang harus aku isi terutamanye borang pembaharuan kontrak....ni x isi kate x nak smbg lak kang...lain lak citenye....selain tu surat perjanjian antara ukm & pekerja (aku le)....sume nye dah settle..

dah alang kepalang ke Pejabat Pendaftar...aku tukar lah status...he..he...dah 1 thn kawen x tukar2 g status masih "CIK"...he..he...(mcm x gaku dah kawen je)...selain tu gak aku tmbh ar tanggungan perubatan letak name hubby....smpi kan hubby dah bebel namenye x msk g dlm tanggungan aku....ishhhhh...ishhhhh...bkn x nak masukkan p mase nak ke Pejabat Pendaftar tu maleh yg amat...(alasan je lah tu..he...he...)...



KATE FIESYAH:
*tarikh penyambungan kontrak mulai 02 Julai 2009 hingga 01 Julai 2011*