MAKAN MALAM



mlm keliwong...heeeeheeeeheeee....mcm berani...
aku ni takut2 berani...ape dah mlm keliwong aku kuar g cni...

sebelum org yg berhak duduk kat cni aku pose maut dulu...cantek x...

ni aku kenalkan Puan Zainab (Kak Neb aku panggil)...dielah org petame yg aku jumpe time nak lapor diri kat Timbalan Pendaftar...tup2 1 opis...he..he...kecil sungguh dunia ni...

ni pulak yg cantek jelite Puan Rosniza (Kak Ros aku panggil)...die ni s/u bos besor.....ho...ho...


ape pun syukur segala pengorbanan hampir sebulan...aku rase lah untuk persiapan pelajar baru berbalas jua...ni je lah rezeki kami sempena makan mlm pemudahcara...selain tu ade gak nasi goreng, ayam goreng berempah, mee hoon, hotdog, bubur doyan, pulut, roti (tuk cicah doyan)...

aku dari t/hari smpi ke ptg x mkn nak simpan stok perut ni kosong utk mkn mlm ni...sekali mkn ambik kooo...angin naik smpi kepala rase nak muntah2...telon doyan x ingat...mlm panasssssssss...pasang ekon x jln tu....ffuhhhhhh!!! penangan doyan...


time mkn tu kami diiringan ban muzik dari Pusat Kebudayaan, ok lah mlm tu happiness gile...sampi budak2 pc menari sakan...mlm tu x de sape nak mare...bos besor aku pun ade p ok je die x de lah nak mare2...bkn pe bab bos besor aku tu mcm warak ckit...mgkn mlm tu die tau kali ni je bdk2 tu nak gembire sakan...dah mcm joget lambak diorg menari...aku pun sempat ar rakam video p x delah nak tunjuk kat korang ye...bkn pe abg tu dah mare klu tunjuk kat org...x pelah aku ni kan jenis amanah...jage ati kawan...hukk!hukkk!...


ape pun dari lubuk kecik ati aku ni... time kasih banyak2 pade pc2 semua tanpe korang sume kerja2 & perjalanan mmp ini x kan berjaye seperti ini...




KATE FIESYAH:
*isnin ni aku masih lagi bertugas sebagi urusetia mmp, kali ni untuk pelajar yg second intek plak*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Jumaat, 10 Julai 2009

MAKAN MALAM

Dicatat oleh FIESYAH di 4:12 PTG


mlm keliwong...heeeeheeeeheeee....mcm berani...
aku ni takut2 berani...ape dah mlm keliwong aku kuar g cni...

sebelum org yg berhak duduk kat cni aku pose maut dulu...cantek x...

ni aku kenalkan Puan Zainab (Kak Neb aku panggil)...dielah org petame yg aku jumpe time nak lapor diri kat Timbalan Pendaftar...tup2 1 opis...he..he...kecil sungguh dunia ni...

ni pulak yg cantek jelite Puan Rosniza (Kak Ros aku panggil)...die ni s/u bos besor.....ho...ho...


ape pun syukur segala pengorbanan hampir sebulan...aku rase lah untuk persiapan pelajar baru berbalas jua...ni je lah rezeki kami sempena makan mlm pemudahcara...selain tu ade gak nasi goreng, ayam goreng berempah, mee hoon, hotdog, bubur doyan, pulut, roti (tuk cicah doyan)...

aku dari t/hari smpi ke ptg x mkn nak simpan stok perut ni kosong utk mkn mlm ni...sekali mkn ambik kooo...angin naik smpi kepala rase nak muntah2...telon doyan x ingat...mlm panasssssssss...pasang ekon x jln tu....ffuhhhhhh!!! penangan doyan...


time mkn tu kami diiringan ban muzik dari Pusat Kebudayaan, ok lah mlm tu happiness gile...sampi budak2 pc menari sakan...mlm tu x de sape nak mare...bos besor aku pun ade p ok je die x de lah nak mare2...bkn pe bab bos besor aku tu mcm warak ckit...mgkn mlm tu die tau kali ni je bdk2 tu nak gembire sakan...dah mcm joget lambak diorg menari...aku pun sempat ar rakam video p x delah nak tunjuk kat korang ye...bkn pe abg tu dah mare klu tunjuk kat org...x pelah aku ni kan jenis amanah...jage ati kawan...hukk!hukkk!...


ape pun dari lubuk kecik ati aku ni... time kasih banyak2 pade pc2 semua tanpe korang sume kerja2 & perjalanan mmp ini x kan berjaye seperti ini...




KATE FIESYAH:
*isnin ni aku masih lagi bertugas sebagi urusetia mmp, kali ni untuk pelajar yg second intek plak*