ANGKARA AKU

nak tengok aku megamok...x penah2 aku nak megamok...tapi mlm tu aku megamok sakan...
megamok ngan adik aku yg manje x bertempat tu si syawal...ni nak mare ni...x reti nak duduk diam dah mcm budak kecik...boleh plak time sedap2 aku duduk nonton tv menari2 lak die depan aku...mule2 aku tegur baik2 suh tepi...lagi disuruh tepi lagi itu jugak lah kuat lagi meyanyi & bukan main rancak g menari ala2 hip hop...sekali jangan kate lah naik hantu aku...nak tengok sangat kakak nye yg baik & lembut mcm perempuan melayu terakhir (cehhhhh!!!! perasan sendiri) ni megamok...ambik ko...remote astro pecah aku baling...tu lah nak main2 g ngan kakak nye ni...


semalaman aku x tegur die..alah die tu mane mau nak berenggang ngan aku...nangis lah die tu...ialah aku ingat g time aku kawin nangis die smpi demam2...manje ckit budak tu x padan ngan badan besor...he..he...mare lak die...pandai dah nak berdiet kalah kakak nye ni...
esok tu time die balik sekolah muke muncung je...elok2 lak dtg kat aku minta maaf sempat g cium pipi tu minta maaf janji x mau buat g...he..he...anak manje...







*adik beradik, air dicincang x kan putus...cian lak aku nengok remote astro tu x pasal2 dah tebogel mcm tu..he..he...aku x ganti pun biar je mcm tu*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Isnin, 27 Julai 2009

ANGKARA AKU

Dicatat oleh FIESYAH di 4:46 PTG
nak tengok aku megamok...x penah2 aku nak megamok...tapi mlm tu aku megamok sakan...
megamok ngan adik aku yg manje x bertempat tu si syawal...ni nak mare ni...x reti nak duduk diam dah mcm budak kecik...boleh plak time sedap2 aku duduk nonton tv menari2 lak die depan aku...mule2 aku tegur baik2 suh tepi...lagi disuruh tepi lagi itu jugak lah kuat lagi meyanyi & bukan main rancak g menari ala2 hip hop...sekali jangan kate lah naik hantu aku...nak tengok sangat kakak nye yg baik & lembut mcm perempuan melayu terakhir (cehhhhh!!!! perasan sendiri) ni megamok...ambik ko...remote astro pecah aku baling...tu lah nak main2 g ngan kakak nye ni...


semalaman aku x tegur die..alah die tu mane mau nak berenggang ngan aku...nangis lah die tu...ialah aku ingat g time aku kawin nangis die smpi demam2...manje ckit budak tu x padan ngan badan besor...he..he...mare lak die...pandai dah nak berdiet kalah kakak nye ni...
esok tu time die balik sekolah muke muncung je...elok2 lak dtg kat aku minta maaf sempat g cium pipi tu minta maaf janji x mau buat g...he..he...anak manje...







*adik beradik, air dicincang x kan putus...cian lak aku nengok remote astro tu x pasal2 dah tebogel mcm tu..he..he...aku x ganti pun biar je mcm tu*