NEW BORN!!!

comel x baby ni...same x mcm aku...he..he..aku ni tukang pegang jelah baby ni...mane tau pas ni leh melekat lak ke...ye x...time ni baby baru je 3 minggu lahir dekat Pusat Perubatan UKM...baby girl..

NURUL AUNI QAISARA ...sedap name tu kan...comel mcm tuan yg pegang tu je...
hukkkk!!! yoyo...oooo je... mak baby ni kakak ipar mak cik aku...aku pun tumpang ar sekaki nak g tengok baby baru diorg ni..ni dah 4 org...syukur alhamdulilah murah rezeki pas ni ye...






KATE FIEYSAH:
*smpi je umah aku pun send lah gambo yg aku ambik bg kat hubby...aku katelah sape yg comel...hubby kate...baby comel, ayang lagi comel...he..he...suke aku hubby ckp mcm tu...ayat baik punye..*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Jumaat, 17 Julai 2009

NEW BORN!!!

Dicatat oleh FIESYAH di 4:16 PTG
comel x baby ni...same x mcm aku...he..he..aku ni tukang pegang jelah baby ni...mane tau pas ni leh melekat lak ke...ye x...time ni baby baru je 3 minggu lahir dekat Pusat Perubatan UKM...baby girl..

NURUL AUNI QAISARA ...sedap name tu kan...comel mcm tuan yg pegang tu je...
hukkkk!!! yoyo...oooo je... mak baby ni kakak ipar mak cik aku...aku pun tumpang ar sekaki nak g tengok baby baru diorg ni..ni dah 4 org...syukur alhamdulilah murah rezeki pas ni ye...






KATE FIEYSAH:
*smpi je umah aku pun send lah gambo yg aku ambik bg kat hubby...aku katelah sape yg comel...hubby kate...baby comel, ayang lagi comel...he..he...suke aku hubby ckp mcm tu...ayat baik punye..*