SETELAH 6 TAHUN

cube korang perhatikan dalam gambo di bawah ni... pakaian hubby macam ada yg x kene kan! (abaikan umah ku yg bersepah ye)...nampak macam ne... ok x? bagi aku:-


1. mcm leh pakai p kecik je (ala2 fit gitu)
2. nampak senteng je (bentuknye dah mcm baju pompuan lak ye...he..he...mcm nak je baju tu)
3. nampak ckit perut tu (ckit ke...)

emmm...biarlah ape aku kisah..woooo...hari ini adalah dalam sejarah setelah hampir 6 tahun hubby x pakai baju ni (FAM)...setelah melangkah keluar dalam Pasukan Bola Sepak Malaysia pada tahun 2003...cian hubby kan jodohnye x panjang dalam arena bola sepak ni (cewahhhhh!!! mcm putus cinte lak ye)...

alkisahnye disini....

melompat2 hubby leh pakai balik baju kesayangannye tu...ialah lepas balik dari PULAPES ni sume baju die try...muat plak tu...tension aku, ini x aci macam ne hubby leh kurus (macam jeles je aku ni)...aku akan buat sesuatu (ha!ha!ha!)...
ape pun aku sebagai isteri solehah (wahhh!!! suke aku) tumpang gembira bab hubby dah leh pki baju kesayangannye...x delah baju tu teperap dalam almari je...betul x sayang...

saat2 indah hubby...

lihatlah lesen pemain hubby yg terakhir pade tahun 2003 masih tersimpan rapi dalam dompet (sedih lak aku...huk!huk!huk!...hansem lak hubby time ni bejanggut)...


mase ni hubby di kucing, sarawak...tinggal gambo ni untuk tatapan pade isteri & anak cucu...he..he...piala2 kemenangan hubby masih de tersimpan rapi di rumah mak...







*aku rase kalau x disebabkan kaki hubby patah x jumpe & kawen aku ngan hubby skrg ni...ke dengan org lain..ha!ha!...hubby pun de kate klu kakinye x patah mungkin sekarang ni die tengah popular kawan ngan artis...ceh!! de gak nak berangan tu...*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Rabu, 29 Julai 2009

SETELAH 6 TAHUN

Dicatat oleh FIESYAH di 2:26 PTG
cube korang perhatikan dalam gambo di bawah ni... pakaian hubby macam ada yg x kene kan! (abaikan umah ku yg bersepah ye)...nampak macam ne... ok x? bagi aku:-


1. mcm leh pakai p kecik je (ala2 fit gitu)
2. nampak senteng je (bentuknye dah mcm baju pompuan lak ye...he..he...mcm nak je baju tu)
3. nampak ckit perut tu (ckit ke...)

emmm...biarlah ape aku kisah..woooo...hari ini adalah dalam sejarah setelah hampir 6 tahun hubby x pakai baju ni (FAM)...setelah melangkah keluar dalam Pasukan Bola Sepak Malaysia pada tahun 2003...cian hubby kan jodohnye x panjang dalam arena bola sepak ni (cewahhhhh!!! mcm putus cinte lak ye)...

alkisahnye disini....

melompat2 hubby leh pakai balik baju kesayangannye tu...ialah lepas balik dari PULAPES ni sume baju die try...muat plak tu...tension aku, ini x aci macam ne hubby leh kurus (macam jeles je aku ni)...aku akan buat sesuatu (ha!ha!ha!)...
ape pun aku sebagai isteri solehah (wahhh!!! suke aku) tumpang gembira bab hubby dah leh pki baju kesayangannye...x delah baju tu teperap dalam almari je...betul x sayang...

saat2 indah hubby...

lihatlah lesen pemain hubby yg terakhir pade tahun 2003 masih tersimpan rapi dalam dompet (sedih lak aku...huk!huk!huk!...hansem lak hubby time ni bejanggut)...


mase ni hubby di kucing, sarawak...tinggal gambo ni untuk tatapan pade isteri & anak cucu...he..he...piala2 kemenangan hubby masih de tersimpan rapi di rumah mak...







*aku rase kalau x disebabkan kaki hubby patah x jumpe & kawen aku ngan hubby skrg ni...ke dengan org lain..ha!ha!...hubby pun de kate klu kakinye x patah mungkin sekarang ni die tengah popular kawan ngan artis...ceh!! de gak nak berangan tu...*