JALAN SORANG

jln2 ari jumaat lepas time rehat...jln sorg2...ishhhkkk..ishkkk..cian kan? ajak member pejabat nak ke lain, ajak akak sorg tu takut kene H1N1...berhati2 sungguh die...ialah bertindak sebelum kene...syukur akhirnye aku bebas dari segala jangkitan...arrrrr..bkn nak cite psl tu..

aku ke mane? jln sorg2 ari jumaat...mane lagi klu bkn ke pekan kajang yg penuh sesak...sesak ngan kereta & sesak ngan kaum HAWA yg shopping2 sakan bkn kemain...ialah baru gaji..paham2 le...
lain lak cite aku...aku g kedai buku @ pun Cziplee...lame dah aku x masuk kedai cziplee akhir sekali time ting. 6... thn 2003/2004...byk dah berubah dlm tu...tersusun...body gourd pun bkn kemain ramai nye...kedai cine...


aku bkn nak cari buku sekolah pun...saje... dah minta ngan member kat opis merangkap bendahari opis...he..he.. nak beli try je... so baginye duit utk beli pen bos sekali...aku on je...


kuar dr cziplee...cari hadiah utk kwn hubby kawen ahad lepas...ialah hubby kan 3 minggu ni x blk smpi lah tamat kursus 17 Julai 2009 ni...wahhh! x sabor rasenye menunggu kepulangan mu sayang...wahkkhhh...ayat...de jugak yg muntah2 darah ni kang...


puas aku jln sorg2 kat kajang...nak je beli tu ini...p pikir blk kene save bln ni... bab dah bagi duit kat hubby beli brg kat pangkor...hukkk!hukk! pe lah hubby belikan tuk aku...tunggguuuuu....


KATE FIESYAH:
*aku ni jarang kuar sorg2... takut ckit...ialah semenjak kes dulu2 time aku sekolah (ting. 6) kene ragut ...abis diragutnye beg sekolah aku...ape yg die nak wat pun x tau lah...dulu x sekolah kut diorg...kene lah beli beg baru...buku baru...aku pikir lah diorg ingat aku ni baru kuar bank kut...ialah time kejadian tu aku baru abis tuesyen...park moto kat bank...ye lah tu kan...bodoh ek...x g sekolah...sekali ragut ambik ko...*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Selasa, 7 Julai 2009

JALAN SORANG

Dicatat oleh FIESYAH di 12:18 PTG
jln2 ari jumaat lepas time rehat...jln sorg2...ishhhkkk..ishkkk..cian kan? ajak member pejabat nak ke lain, ajak akak sorg tu takut kene H1N1...berhati2 sungguh die...ialah bertindak sebelum kene...syukur akhirnye aku bebas dari segala jangkitan...arrrrr..bkn nak cite psl tu..

aku ke mane? jln sorg2 ari jumaat...mane lagi klu bkn ke pekan kajang yg penuh sesak...sesak ngan kereta & sesak ngan kaum HAWA yg shopping2 sakan bkn kemain...ialah baru gaji..paham2 le...
lain lak cite aku...aku g kedai buku @ pun Cziplee...lame dah aku x masuk kedai cziplee akhir sekali time ting. 6... thn 2003/2004...byk dah berubah dlm tu...tersusun...body gourd pun bkn kemain ramai nye...kedai cine...


aku bkn nak cari buku sekolah pun...saje... dah minta ngan member kat opis merangkap bendahari opis...he..he.. nak beli try je... so baginye duit utk beli pen bos sekali...aku on je...


kuar dr cziplee...cari hadiah utk kwn hubby kawen ahad lepas...ialah hubby kan 3 minggu ni x blk smpi lah tamat kursus 17 Julai 2009 ni...wahhh! x sabor rasenye menunggu kepulangan mu sayang...wahkkhhh...ayat...de jugak yg muntah2 darah ni kang...


puas aku jln sorg2 kat kajang...nak je beli tu ini...p pikir blk kene save bln ni... bab dah bagi duit kat hubby beli brg kat pangkor...hukkk!hukk! pe lah hubby belikan tuk aku...tunggguuuuu....


KATE FIESYAH:
*aku ni jarang kuar sorg2... takut ckit...ialah semenjak kes dulu2 time aku sekolah (ting. 6) kene ragut ...abis diragutnye beg sekolah aku...ape yg die nak wat pun x tau lah...dulu x sekolah kut diorg...kene lah beli beg baru...buku baru...aku pikir lah diorg ingat aku ni baru kuar bank kut...ialah time kejadian tu aku baru abis tuesyen...park moto kat bank...ye lah tu kan...bodoh ek...x g sekolah...sekali ragut ambik ko...*