DOWN TOWN

weekend sabtu (25 Julai 2009)...
dah lewat mlm ni aku rase sume org dah tido lagi2 pade anak2 kecil ye x...
mentang2 dah gaji bejalan je aku & hubby...selagi x de baby jom jln2 nanti dah de baby rase x leh dah kut nak jln mlm2 mcm ni...rase2nye aku lah yg kene tinggal je...selagi leh besama tuk bedua kite enjoy dulu...he..he...
ni hubby lah puye pasal (he..he.. x pasal2 nak mare hubby lak ye)...aku pun gatal gak hubby ajak aku jom je...kuar awal tapi parking x de...mau 7 kali aku tawaf kat ctu nak cari park smpikan aku jadi hayal masuk simpang lain...he..he...nasib hubby x mare ialah aku yg drive mau x dimarenye nanti...eleh nak mare konon mare manje bleh lah ye x...he..he...dengan kesabaran smpi dah pkl 12.00am baru dapat park dari pkl 11.00mlm...jenuh betul nak cari park...diorg ni x reti tido kut...he..he...nak mare org lagi same lah aku ngan hubby dah jadi musang kuar mlm2...wahhh!wahhh!!

tengok lah jam dah pukul bape? baru dapat parking....

pade korang2 yg dah pegi cni mesti tau kan down town, bandar tun razak, cheras ni memang banyak barang2 yg murah2...kualiti pun ok lah...kalo sape nak buang lemak kat kaki datang ar cni...penatnye yg amat mau lembik lutut ni jln 1 kedai ke 1 kedai...x jln rugi banyak pilihan kat cni...bak kate amy search berbaloi2...he...he...sape yg x penah dtg sila2 lah dtg ye (promote lak aku ni)...x mau beli pape pun x pe cuci mate jelah...tapi aku rase korang sume mesti beli memang banyak pilihan rugi x beli..mcm aku gak dulu mule2 hubby ajak sekadar nak tengok2 je tapi sekali ronda2 mau 2 @ 3 barang beli...he..he...pilihan di tangan anda cewahhhhhhhh!!!!
banyak lak aku merepek merapu...jom jln2 ikut aku...

macam ne lawo x? wahhhh!!!! isteri sape...he.he...perasan lak...

pilih sayang jangan x pilih...

hari yang terang kini telah gelap...he..he...jom lah kite balik...

time ni aku dah penat x larat dah...hubby masih g betenage nak shopping g....


tau isteri cayangnye penat...sanggup lah bawak beg aku tu...jgn x tau dlm beg tu sume2nye barang rembatan kami...sebab tu bawak beg besor x yah jinjing ye x...humban je dlm beg senang cite...he..he..


sebelum balik kite mkn dulu...ape dah mkn ni aku lupe lah plak...he..he..eeeeeeerrrrr!!! kenyang perut....alhamdulilah...amin...murah rezeki dunia akhirat...





*sampai umah pukul 3 pagi...he..he...x penah2 aku shopping balik smpi pagi macam ni...huh! penat sungguh lah...*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Selasa, 28 Julai 2009

DOWN TOWN

Dicatat oleh FIESYAH di 10:10 PG
weekend sabtu (25 Julai 2009)...
dah lewat mlm ni aku rase sume org dah tido lagi2 pade anak2 kecil ye x...
mentang2 dah gaji bejalan je aku & hubby...selagi x de baby jom jln2 nanti dah de baby rase x leh dah kut nak jln mlm2 mcm ni...rase2nye aku lah yg kene tinggal je...selagi leh besama tuk bedua kite enjoy dulu...he..he...
ni hubby lah puye pasal (he..he.. x pasal2 nak mare hubby lak ye)...aku pun gatal gak hubby ajak aku jom je...kuar awal tapi parking x de...mau 7 kali aku tawaf kat ctu nak cari park smpikan aku jadi hayal masuk simpang lain...he..he...nasib hubby x mare ialah aku yg drive mau x dimarenye nanti...eleh nak mare konon mare manje bleh lah ye x...he..he...dengan kesabaran smpi dah pkl 12.00am baru dapat park dari pkl 11.00mlm...jenuh betul nak cari park...diorg ni x reti tido kut...he..he...nak mare org lagi same lah aku ngan hubby dah jadi musang kuar mlm2...wahhh!wahhh!!

tengok lah jam dah pukul bape? baru dapat parking....

pade korang2 yg dah pegi cni mesti tau kan down town, bandar tun razak, cheras ni memang banyak barang2 yg murah2...kualiti pun ok lah...kalo sape nak buang lemak kat kaki datang ar cni...penatnye yg amat mau lembik lutut ni jln 1 kedai ke 1 kedai...x jln rugi banyak pilihan kat cni...bak kate amy search berbaloi2...he...he...sape yg x penah dtg sila2 lah dtg ye (promote lak aku ni)...x mau beli pape pun x pe cuci mate jelah...tapi aku rase korang sume mesti beli memang banyak pilihan rugi x beli..mcm aku gak dulu mule2 hubby ajak sekadar nak tengok2 je tapi sekali ronda2 mau 2 @ 3 barang beli...he..he...pilihan di tangan anda cewahhhhhhhh!!!!
banyak lak aku merepek merapu...jom jln2 ikut aku...

macam ne lawo x? wahhhh!!!! isteri sape...he.he...perasan lak...

pilih sayang jangan x pilih...

hari yang terang kini telah gelap...he..he...jom lah kite balik...

time ni aku dah penat x larat dah...hubby masih g betenage nak shopping g....


tau isteri cayangnye penat...sanggup lah bawak beg aku tu...jgn x tau dlm beg tu sume2nye barang rembatan kami...sebab tu bawak beg besor x yah jinjing ye x...humban je dlm beg senang cite...he..he..


sebelum balik kite mkn dulu...ape dah mkn ni aku lupe lah plak...he..he..eeeeeeerrrrr!!! kenyang perut....alhamdulilah...amin...murah rezeki dunia akhirat...





*sampai umah pukul 3 pagi...he..he...x penah2 aku shopping balik smpi pagi macam ni...huh! penat sungguh lah...*